star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Balatonlelle

  • 66 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 20 m²

    telek

Vételár:

54,9 millió Ft

Eladó lakás Balatonlelle

  • 66 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 20 m² telek

  • Eladó lakás Balatonlelle

  • 66m²


Ár:

54 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1999
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A City Cartel ingatlaniroda eladásra kínál Balatonlelle központi részén egy 3 szintes, téglából épült, cseréptetős, sorház jellegű, 66 m2 összterületű lakást, amihez 20 m2-es telekrész tartozik.

 

Az ingatlan felosztása a következő:

a földszinten egy nappali és egy zuhanyzós fürdőszoba WC-vel kapott helyet. Az emeleti és a szuterén részhez is a nappaliból kialakított lépcsőn keresztül tudunk fel, illetve lejutni. Az emeleten egy konyha étkezővel és egy hálószoba, a szuterén részben pedig még egy hálószoba található.

 

Közműveket tekintve minden bekötésre került, tehát a víz, a villany, a csatorna és a gáz is. Fűtésről gáz cirkó kazán gondoskodik radiátoros formában, minden szinten. Az emeleti részen egy fűtő-hűtő klíma is beszerelésre került.

 

Kiváló választás lehet állandó lakhatásra és nyaralónak is egyaránt. A legközelebbi szabadstrand mindössze 500 méterre található, boltok, éttermek pedig mind gyalogosan megközelíthetőek.

 

Ha nem akar felújítással foglalkozni és már idén szeretne a Balatonra jönni, akár már tavasszal, akkor nem kell tovább keresnie. Ide tényleg csak jönni kell és már használhatja is. A berendezés a vételár részét képezi.

 

Jöjjön és nézzük meg együtt az ingatlant, ne hagyja ki ezt a kínálkozó lehetőséget. Legyen most Ön az első!

 

További információkért írjon, vagy hívjon, a hét bármely napján az alábbi elérhetőségeim egyikén!

 

Irodáink:

8600 Siófok, Fő tér 6. (Sió Pláza -1. szint)

8640 Fonyód, Ady Endre u. 5. (Balaton Áruház földszint)

8638 Balatonlelle, Rákóczi út 276.

 

Kövess minket Facebook-on is: @citycartelbalaton

Egyéb jellemzők:

Villanyáram: Bevezetve (230 - 400 Volt).
Vízellátás: Van, saját vízórával.
Csatornázás: Közműhálózatba bekötve.
Gázellátás: Vezetékes gáz.
Kilátás: Utcára.


Helyiségek

Szoba
nincs megadva
Szoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Nappali
nincs megadva

Elhelyezkedés

Balatonlelle


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6483548


+36 70

Ingatlannet kód: NET6483548

Az általad megtekintett eladó balatonlellei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 66 m², míg a hozzá tartozó teleké 20 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 54,9 millió Ft, négyzetméter ára 831 818 Ft, ami a balatonlellei átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Graszl Norbert referens a City Cartel Balaton irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6483548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Balatonlelle ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.