star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Békéscsaba

  • 83 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

28,5 millió Ft

Eladó lakás Békéscsaba

  • 83 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Békéscsaba

  • 83m²


Ár:

28 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1958
Emelet
tetőtér
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Belváros közeli egyedi kivitelezésű lakás Békéscsabán!!
Ezt az ingatlant kifejezetten azok részére ajánlom akik kedvelik a nem szokványos kialakítást, elrendezést!
A lakás egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a társasház nem lapostetővel ellátott, így a negyedik emeleti lakás tetőtér beépítésű.
Az alsóbb szinteken szintenként négy lakás található a negyedik emeleten egy lakás kapott helyett melynek bruttó alapterülete (131 nm) megegyezik az alsóbb szintek alapterületével. Az ingatlan nettó alapterülete 83 nm a tetőtér kialakítás miatt. Kiváló elhelyezkedésű zöld övezetben a békéscsabai Árpád fürdő szomszédságában található. 2011- ben a külső nyílászárók cseréje megtörtént a tetőablakok fényvédővel ellátottak. A lakás egyenletes melegét minden helyiségben padlófűtés biztosítja.
Az ingatlanban kialakításra került:
Három szoba (15 nm, 23 nm és 15 nm), nappali (25 nm), konyha étkezővel (37 nm), kamra (3 nm), fürdő (10 nm), WC (1,4 nm), előtér és közlekedő. Valamint tartozik hozzá saját használatú tárolóhelyiség a pinceszinten.
A lakás azonnal költözhető állapotú, de egyéni igény szerint felújítandó. Kiváló választás befektetési célra vagy több gyermekes családok részére.
Időpont egyeztetésért hívjon bizalommal!
Nagyné Csécsei Éva 06-30/261-8416

Referencia szám: LK061393-IN


Elhelyezkedés

Békéscsaba, Penza lakótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525913


Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6525913

Békéscsaba Duna House

Békéscsaba Duna House

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó békéscsabai (Penza lakótelep) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 83 m². További jellemzői: az építés éve 1958, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 28,5 millió Ft, négyzetméter ára 343 373 Ft, ami a békéscsabai átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Nagyné Csécsei Éva referens a Békéscsaba Duna House irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525913. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Békéscsaba ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.