star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Bük, Bükfürdő

  • 46 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Bük, Bükfürdő

  • 46 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Bük, Bükfürdő

  • 46m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
tetőtér
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Bükfürdőn a Birdland villaparkban kiváló állapotú lakás kedvező áron eladó

Bükfürdőn, az osztrák határtól 15 km-re Magyarország második legnagyobb gyógyvizes fürdőkomplexuma mellett 60 m2 alapterületű (hasznos terület: 46 m2) kiváló állapotú lakás bútorozva eladó. A település számos programot kínál a kisvárosba érkezőknek. A lakás a golf pályától 50 m-re helyezkedik el, kényelmes és praktikus elrendezésű. Található benne egy amerikaikonyhás nappali, két hálószoba, egy fürdőszoba, egy közlekedő, egy nagy méretű erkély, valamint tartozik a lakáshoz egy saját parkolóhely is. A nappali délkeleti fekvésű napos és világos.
A lakás fűtése házközponti, radiátoros hőleadással és külön mérőórával felszerelt.
A lépcsőház kulturált és összetartó a lakóközösség.
A befektetésben gondolkodóknak remek lehetőség, mivel a térségben óriási igény van az ingatlan bérlésre. A Büki Gyógy- és élményfürdő páratlan gyógyvizének köszönhetően egész évben vonzza a vendégeket a városba, így a turisztikai bérlésre nagy a kereslet. A hosszútávú bérbeadásra is nagy az igény a településen, a Nestlé gyár bővítésének köszönhető, mely előre láthatólag 10 évig tart. A passzív jövedelem szerzésre ideális választás.

Az ingatlan ára: 110.000 euro


Elhelyezkedés

Bük, Bükfürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614881


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614881

Az általad megtekintett eladó Bük, bükfürdői téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 46 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 913 043 Ft, ami a büki átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614881. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Bük, Bükfürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.