star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Csopak

  • 100 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 350 m²

    telek

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Csopak

  • 100 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 350 m² telek

  • Eladó lakás Csopak

  • 100m²


Ár:

135 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

ÚJ ÉPÍTÉSŰ, BALATONI PANORÁMÁVAL ÉS SAJÁT HASZNÁLATÚ SZEPARÁLT KERTRÉSSZEL RENDELKEZŐ IKERHÁZAT KÍNÁLUNK ELADÁSRA REMEK ÁRON. AZ ÉPÜLET KÉSZÜLTSÉGE CSAKNEM 100%-OS, AKÁR 1 HÓNAPON BELÜL KÖLTÖZHETŐ. REMEK LOKÁCIÓ, A CSOPAKI STRAND ÉS BALATONFÜRED IS MINDÖSSZE 2 KILOMÉTER KÖNNYŰ TEREPEN.
A FÖLDSZINTEN ELŐTÉR, VENDÉG MOSDÓ, TÁGAS, VILÁGOS AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI TERASZ ÉS KERTKAPCSOLATTAL, AZ EMELETEN 3 TELJES ÉRTÉKŰ SZOBA (12-12-10 NM-ESEK) ÉS EGY KÉNYELMES, KÁDAS FÜRDŐSZOBA. AZ IKERHÁZRÉSZHEZ TARTOZÓ TERÜLETEN 2 DB PARKOLÓHELY KERÜLT KIALAKÍTÁSRA, MELYEK ÁRA 1,5-1,5 MFT, VALAMINT GARÁZS IS VÁSÁROLHATÓ, MINDÖSSZE 6 MFt-ÉRT. A TERÜLETEN TALÁLHATÓ MÉG EGY RÉGI ÉPÜLET, MELYBŐL HANGULATOS BOROS PINCÉT VARÁZSOLHATUNK.
EXTRÁK, AMIT TARTALMAZ  AZ ELADÁSI ÁR:elektromos redőnyök minden nyílászárón, intelligens kamerás kaputelefon rendszer, napelem előkészítés, automata kapu, riasztó előkészítés, fürdő beépített bútorokkal és szaniterekkel,
MŰSZAKI TARTALOM FŐBB JELLEMZŐI:
Teherhordó falazat Wienerberger Porotherm Profi 30cm, 12cm grafitos hőszigeteléssel, nemes vakolattal. A lakások elválasztására 30cm vastagságú Porotherm 30 AKU-Z hang gátló téglák kerülnek beépítésre.
A födémek monolit vasbeton szerkezetűek.
Válaszfalak Porotherm 10 cm téglából készülnek.
Fűtés, használati hideg-melegvíz ellátás, hűtés, csatorna
Az épületben egyedi hőszivattyús fűtés kerül kialakításra az épületen belül kialakított gépészeti helyiségben, amelyben Panasonic WH-UX09HE5 9kw típusú, vagy azzal egyen értékű készülék gondoskodik a ház hűtéséről, fűtéséről.  A ház fűtéséről, padlófűtés gondoskodik, a fürdőszobában 220v termosztatikus szelepekkel szerelt törölközőszárító radiátort biztosítunk. A klimatizálást mennyezet hűtés biztosítja. 
Az épületben egy egységes és korszerű gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely magában foglalja a kaputelefon, kábel TV, internet és riasztó vezetékrendszer kiépítését.
A telek bekerítése: Előre gyártott kovácsoltvas hatású közökkel. Saját kertrész elválasztása, antracit színű fém oszlopokra szerelt 120 vagy 180cm magasságú 2D vagy 3D vagy hullámos kerítéselemekkel,
Automata kapu gépkocsi beálló
Személy bejáró kiskapu
További információk: LAKÁSKULCS INGATLAN IRODA BALATONFÜRED, Aranyhíd sétány 8. AURA-HOMES TÁRSASHÁZ, FSZ. NYUGATI OLDAL +36 30 6360 160
 
 


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491558


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491558

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csopaki téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m², míg a hozzá tartozó teleké 350 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 1 350 000 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491558. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.