star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 79 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 79 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Debrecen, Nagyerdő

  • 79m²


Ár:

79 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
magasföldszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Debrecenben, a Nagyerdő klasszikus környezetében, a Komlóssy utcában eladó egy 79 m2-s, 3 szobás, nagy erkélyes, egyedi gázfűtéses, kiváló elrendezésű lakás. Vizes blokkok külön helyiségben vannak, a konyhából egy természetes szellőzésű kamra nyílik. 2 szoba egymásból is, de külön is nyitható.
18 m2-s garázs vásárolható a lakáshoz, mely a társasház alatt van és a lépcsőház innen is megközelíthető! 10 M Ft.
Rugalmas megtekintés, várom hívását!
79 M Ft


Elhelyezkedés

Debrecen, Nagyerdő, Komlóssy u


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6491834


+36 30

Ingatlannet kód: NET6491834


Az általad megtekintett eladó Debrecen, nagerdei (Komlóssy u) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 79 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 1 000 000 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Erika referens az Ingatlan-Pont Bt irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6491834. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen, Nagyerdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.