star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 59 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

58,9 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 59 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 59m²


Ár:

58 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2008
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Krajcár utcában barátságos otthon!Dunakeszin kínáljuk megvételre ezt a 59 négyzetméter lakóterületű, nappali amerikai konyhás, egy hálószobás, fürdőszobás és kamrával kialakított lakást.A ház rendezett, két szintes, zárt lépcsőházas, 4 lakás, 2 üzlethelyiség került kialakításra. Az épület jelenlegi arculatát 2008-ban nyerte el, ekkor került fel a 10 cm-es külső hőszigetelés is. Korábban az ingatlan együttes raktárként funkcionált.Fűtése cirkó Saunier Duval radiátoros hőleadókkal, valamint egy 1 éves hűtő fűtő klíma segíti a komfortérzetet a nyári melegben.A lakás szép állapotú ablakai a belső udvarra néznek.A lakáshoz tartozik egy felszíni autóbeálló, mely kötelezően megvásárlandó. ára 1 Millió Ft.Ha felkeltette érdeklődését, várom megkeresését elérhetőségeimen.
Halász Éva
Telefon:30/4221362
ÚJ ÉPÍTÉSŰ ÉS HASZNÁLT INGATLANOK KÖZVETÍTÉSE!
Igényelje hitelét nálunk! Díjmentes hiteltanácsadás és egyedi (kamat) kedvezmény a Duna House ügyfelei részére, a banki kamatoknál kedvezőbb feltételekkel!
Hívjon bizalommal - a Duna House kínálatában megtalálható valamennyi ingatlannal kapcsolatban örömmel állok rendelkezésére a hét bármely napján!

Referencia szám: LK083934


Elhelyezkedés

Dunakeszi, Krajcár utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6535443


+36 30

Ingatlannet kód: NET6535443


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Krajcár utca) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 59 m². További jellemzői: az építés éve 2008, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 58,9 millió Ft, négyzetméter ára 998 305 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Halász Györgyné referens a Csillaghegy irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6535443. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.