star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunakeszi

  • 100 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79 millió Ft

Eladó lakás Dunakeszi

  • 100 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Dunakeszi

  • 100m²


Ár:

79 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1990
Emelet
1.
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Álmodik Egy Tökéletes Otthonról? Fedezze Fel Dunakeszi Gyöngyszemét!

Vajon készen áll egy olyan otthonra, amely minden igényt kielégít? Budapest szívétől mindössze 20 kilométerre, Dunakeszi legvonzóbb részén várja Önt egy exkluzív lehetőség: egy 100 nm-es, lélegzetelállítóan sokoldalú ingatlan, amely két különálló lakásból áll, de igény szerint belső kétszintessé alakítható. Képzelje el, hogy itt élhet két generáció együtt, mégis külön – luxus és komfort közelségében.

Kettős komfort, dupla öröm – egy lépcsőház, két önálló lakrész. Az első emeleten egy előszoba, konyha, három szoba, erkély, külön Wc és fürdőszoba található, összesen 65 nm-en. A tetőtérben egy szoba plusz 12 nm-es galéria, zuhanyzós fürdőszoba és Wc, valamint egy franciaerkély kapott helyet, mintegy 35 nm-en. A lakások külön bejárattal rendelkeznek, így tökéletesen önálló életteret biztosítva.

Önálló garázs, kombi gázkazán, és még annál is több! A lakáshoz tartozik egy teljesen önálló, zárt garázs is. A meleg vízellátásról és a fűtésről kombi gázkazán gondoskodik, így télen is garantált a meleg otthon.

Minden, amire szüksége lehet, egy karnyújtásnyira. Ez a csodás otthon nem csak a kényelmet, de a kiváló infrastruktúrát is nyújtja. Vásárlási lehetőségek, szolgáltatók, posta, orvosi rendelő, gyógyszertár, cukrászda – minden egy rövid sétával elérhető. A vasútállomás 10 percnyi sétával, az M2 autópálya felhajtója pedig 7 percnyi autóútra található.

Ne maradjon le, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hívjon most, és tegye meg az első lépést álmai otthona felé!

A környékről:

Csendes.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Dunakeszi, Vajda J. utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6622746


+36 70

Ingatlannet kód: NET6622746


Az általad megtekintett eladó dunakeszi (Vajda J. utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 100 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 79 millió Ft, négyzetméter ára 790 000 Ft, ami a dunakeszi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Almási Zsuzsanna referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6622746. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunakeszi ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.