star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Eger

  • 204 m²

    alapterület
  • 5

    szoba

Vételár:

295 millió Ft

Eladó lakás Eger

  • 204 m² alapterület
  • 5 szoba

  • Eladó lakás Eger

  • 204m²


Ár:

295 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
5
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A megvételre kínált ingatlan Egerben a vár alatt található.
A lakásból az egyik bástyára nyílik kilátás.
Társasházi besorolásban van, azonban nincs közös lépcsőház. Teljesen külön bejárattal rendelkezik, melyet a jelenlegi tulajdonos alakított ki.
Az ingatlan hasznosításának csak a képzelet szab határt./ iroda, rendelő, apartman, étterem, stb. / hiszen pár méterre található a Minaret, a Dobó tér, az óriáskerék, piac, és számos sétáló utca.
Az elvégzett felújítások és átalakítások, megfelelnek a műemlékvédelmi hivatal által támasztott követelményeknek.
Az ingatlan tetőtér beépítéssel rendelkezik, azonban az is teljes értékű lakótér.
A földszinten egy előtérbe érkezünk, ahol egy csodálatos belső lépcső vezet az emeletre. A lépcső tölgyfából és kovácsoltvasból készült, ami ékessége az egész épületnek, csak úgy mint a korhű burkolatok, intarziás parketta, fa oszlopok. Minden a modern és a régi kor összhangjáról tanúskodik.
Ezen a szinten található egy folyosó, zuhanyozós fürdőszoba Wc-vel és egy külön Wc is rendelkezésre áll, egy infra szauna, egy szoba, valamint egy amarikai konyhának megfelelő helyiség és nappali.
Az emeleten egy hatalmas nappaliba érünk, ezen felül 2 hálószoba / beépített szekrényekkel / egy gépesített konyha, egy fürdőszoba jakuzzis sarokkáddal és Wc-vel, kerültek kialakításra.
A ingatlan fűtéséről radiátorok gondoskodnak, gázcirkó berendezéssel, ami a meleg vizet is biztosítja.
A Helyszíni megtekintés, csak előre egyeztetett időpontban lehetséges.
Érdeklődni a megadott telefonszámon 9:00 és 18:00 óra között

Találja Meg Új Otthonát Az
Új Otthon Ingatlanirodánál !
http://www.ujotthoningatlan.com

A környékről:

Műemléki környezet,óváros-belváros,


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Eger, Mecset utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6525491


+36 70

Ingatlannet kód: NET6525491


Az általad megtekintett eladó egeri (Mecset utca) téglalakás 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 204 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 295 millió Ft, négyzetméter ára 1 446 078 Ft, ami az egeri átlaghoz képest 50%-kal magasabb. Az ingatlant Boros Katalin referens a Balla Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525491. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Eger ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.