star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 400 m²

    telek

Vételár:

89 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 400 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 104m²


Ár:

89 000 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
2024
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

További információért látogasson el a Fundamenta Ingatlan oldalára.

Érd központjához közel, mégis csendes környezetben várja önt egy magas minőségi színvonalú ikerházi lakás, azonnali beköltözéssel!

A lakás társasházi albetéttel rendelkezik.
Az ingatlan nappali plusz 2 szobás, melyben a nappali-konyha-étkező 36 nm, a tágas, világos szobák 16-16 nm, a kényelmes tágas előtér 11 nm, mely beépíthető gardróbszekrényekkel. A fürdőszoba 7,4 nm, a garázs tárolóval 22 nm, kertkapcsolatos terasz 23 nm.
A tágas világos ingatlanba lépve azonnal látható a minőségi kivitelezés, ízléses burkolóanyagok látványa. A konyhában különleges onix falburkoló kövek teszik egyedivé a designt, melyekről a gyártó 50 év garanciát vállalt. A fűtést és a meleg vizet kombi gázcirkó biztosítja, mindenhol padlófűtéses megoldással. A minimális rezsiköltséget a 15 cm-es dryvit hőszigetelő rendszer, + thermo vakolat, 40 cm vastag födém szigetelés, a három rétegű fokozottan hőszigetelt műanyag nyílászáróknak köszönhetjük. További fűtés-hűtés klíma által is biztosított. A hálószobákban nagy kopásállósságú laminált padlót találunk, a fürdőben 3d hatású olasz minőségű csempeburkolat van.
A kényelemről redőnyök, szúnyoghálók, elektromos nagykapu és elektromos garázsajtó gondoskodik.
A garázsban szintén padlófűtés van, ezért, ha igény van rá a későbbiekben egy 3 hálószoba alakítható ki.
Az 550 nm-es sík telken színes térkövön juthatunk a házba és gépkocsival a garázsba. Az ikerházi lakás a garázsoknál ér össze, így olyan, mintha egy önálló családi házat vásárolna.
Közlekedés, infrastruktúra kiváló. Érd központja, a vasútállomások gyalogosan négy perc alatt elérhetők.
Az építő stabil és régóta fennálló vállalkozással és rengeteg kiváló referenciával rendelkezik.
Az épület megvásárlására minden fajta kedvezmény igénybe vehető, irodánk 2024-es Csok Plusz hitellel megvásárolható új építésű ingatlanokat tud kínálni hasonló paraméterekkel.
Ajánljuk mindazoknak akik szeretik a város központjának közelségét, de ugyanakkor csendre vágynak otthonukban, akiknek fontos a kiváló minőség, megbízhatóság.


Elhelyezkedés

Érd, Alispán utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625592


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625592


Az általad megtekintett eladó Érdi (Alispán utca) ikerház 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). Az ikerházról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m², míg a hozzá tartozó teleké 400 m². További jellemzői: az építés éve 2024, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. Az ikerház ára 89 millió Ft, négyzetméter ára 855 769 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Pfeffermann Judit referens a Fundamenta Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625592. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.