star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Esztergom, Kertváros

  • 43 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

23,9 millió Ft

Eladó lakás Esztergom, Kertváros

  • 43 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Esztergom, Kertváros

  • 43m²


Ár:

23 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálok Esztergom-kertvárosban a Kesztölci úton, jól frekventált helyen egy 3. emeleti, per- és tehermentes 43 m2-es 1+1 szobás lakást.Az ingatlanba belépve a közlekedőből nyílik balra a konyha, amellyel szemben egy kisebb tároló található, tovább haladva a zuhanyzóval ellátott fürdőszoba és toalett jobbra, egy kisebb szoba pedig balra helyezkedik el.A legnagyobb helység a bejárattal szemben érhető el. Jelenleg térelválasztó polccal kettéválasztva itt található egy étkező és egy nagyobb, franciaerkélyes szoba. A lakás 2022-ben energetikai felújításon esett át, melynek keretein belül az ablakok és az erkély ajtó műanyag nyílászárókra lettek cserélve, valamint a fűtés is korszerűsítve lett (kazán és radiátorok cseréje). A lakás melegét és a meleg vizet egy teljesen új, kondenzációs gázkazán biztosítja, a nyári hőséget pedig egy okos klíma teszi elviselhetőbbé, amely az őszi-téli időszakban akár fűtés rásegítésre is használható.A lakás rezsije rendkívül alacsony.A társasház lakóközössége jó, a szomszédok csendesek.A lakáshoz tartozik még egy közös használatú tároló és egy közös körbekerített udvar is.Parkolási lehetőség a társasház előtti aszfaltozott parkolóban, vagy a néhány méterre található utcai parkolóban lehetséges.A lakástól mintegy 200m-en belül található buszmegálló, bolt illetve egy nagy játszótér. Az új kerékpárút kiépítése után Esztergom és Dorog is egyszerűen megközelíthető kerékpárral.A közelben található még Posta hivatal, pékség, virágbolt valamint óvoda és iskola is megtalálható a településen.Ha felkeltettem érdeklődését várom hívását a hét bármely napján!!


Elhelyezkedés

Esztergom, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6580421


+36 20

Ingatlannet kód: NET6580421


Az általad megtekintett eladó Esztergom, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 43 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 23,9 millió Ft, négyzetméter ára 555 814 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Veress Lászlóné referens a Négy-Bástya Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6580421. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.