star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Fonyód

  • 71 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

199 millió Ft

Eladó lakás Fonyód

  • 71 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Fonyód

  • 71m²


Ár:

199 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2019
Emelet
2.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Kizárólag irodánkat bízták meg!!! A Bella Ingatlaniroda eladásra kínál Fonyódon egy 2019-ben épült közvetlen vízparti, örök panorámás, luxus tégla lakást, saját parkolóval, medencés társasházban!

Az ingatlan jellemzői:

- Lenyűgöző, egyedülálló örök panoráma Badacsonyra és az északi partra. Az amerikai konyhás nappaliból két oldalra is bámulatos kilátás van.  

- A liftes társasház 2. emeletén található az amerikai konyhás nappalis, étkezős + 2 hálószobás + 1 fürdőszoba és wc + 1 külön wc-s , teraszos luxus lakás. Az egyik lift a gyalogos bejárónál a másik a parkoló mellett található. A lakás 64 m2 és tartozik hozzá egy 7 m2-es terasz és saját parkolóhely!

- A luxus kivitelben épült társasházban ingyen használható medence, napágyak, parkosított udvar, interaktív játszótér, bár (fogyasztás természetesen fizetős), saját strand és stég, és grillezőhelyek lettek kialakítva a tökéletes pihenés és kikapcsolódás érdekében.

- Házközponti fűtés gondoskodik a melegről és 3 hűtő-fűtő Gree klíma is beépítésre került.

- A szobákban szpot lámpák és led szalag világítás található.

- A konyhabútor Bosch gépekkel felszerelt ( sütő, beépített mikró, főzőlap, mosogatógép). Ezeken kívül elszívó és egy vízadagolós Beko hűtőszekrény is található.

- Az ár tartalmazza  a gépeket, bútorokat, teljes berendezést! Elektromos kapuval nyitható, zárt parkolóban található saját, féltetős gépkocsi beállóhely is a vételár része!

- A lakás biztonsági bejárati ajtaja távvezérléssel is nyitható, zárható.

- A lakás saját pihenésre és befektetésnek is tökéletes választás. Nagyon jól kiadható az ingatlan, termeljen Önnek pénzt amíg nem nyaral! Hívjon a részletekért!

- Az ingatlan belterületi, társasházi lakás. Nagyon rövid határidővel költözhető!

Irányár: 199 M forint

Ritka lehetőség!!! Hívjon, ne maradjon le róla!!!

Amennyiben szeretné megtekinteni vagy további kérdése lenne, kérem hívjon telefonon! Köszönöm!

Tel: +36 70 431 2005
Azonosító: 188


Elhelyezkedés

Fonyód


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6525208


+36 70

Ingatlannet kód: NET6525208

Az általad megtekintett eladó fonyódi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 71 m². További jellemzői: az építés éve 2019, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 2 802 817 Ft, ami a fonyódi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Bella Ingatlaniroda hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6525208. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fonyód ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.