star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyöngyös

  • 69 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Gyöngyös

  • 69 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Gyöngyös

  • 69m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
2.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
konvektor
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: NKEN/97798
Gyöngyös dombi részén, kertvárosias környezetben, az Aranysas utcában eladó egy 3 szobás, 2. emeleti, teljesen felújított, 2 erkélyes téglalakás. A lakás igényes és szinte teljeskörű felújításon esett át. A felújítás során az összes víz, szennyvíz és áram vezeték cseréjére sor került, az összes nyílászáró, burkolat, a falak glettelése, festése, a padlóburkolók összessége új lett. Minden vezeték falban fut. A lakás riasztóval is felszerelt. A felújítás végén rengeteg beépített bútor került az előszobába és a folyosóra,valamint a konyhában is plafonig méretre készült mindkét oldalra bútor, ezek mindegyikét tartalmazza a vételár.
A nappali és az egyik hálószoba külön-külön tágas erkéllyel rendelkezik, mindkettő parkra néz. A lakás körbejárható, de a szobák külön bejárattal rendelkeznek, nem egymásból nyílnak. A két folyosó minden egyes kihasználható helye beépített szekrényekkel övezett.
A lakás havi fűtési költsége nagyon alacsony (8-9 ezer forint), mivel teljesen körbe van fűtve, de maga a társasház is hőszigetelt, 10 cm-es szigetelt réteggel rendelkezik. Emiatt nem lett gázcirkóra cserélve a konvektor, ugyanis elég őrlángon fűteni, akkor is meleg van. A nyílászárók hőszigeteltek, műanyagból készültek és redőnyözöttek, valamint minden helyiségben található szúnyogháló is.
A nappaliban és az erkélyes hálószobában egy-egy hűtő-fűtő klíma biztosíthat alternatív fűtési lehetőséget, illetve biztosítja a lakás hűtését. A fürdőszoba és a WC külön helyiségben található. A lakáshoz tartozik egy saját, 8 négyzetméteres tároló. A parkolás ingyenes.
Az ingatlan szép állapotú, tehermentes, jöjjön, nézze meg és beszéljünk róla!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500091


Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500091

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 43 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 578 261 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 11%-kal magasabb. Az ingatlant Nádudvariné Kovács Erzsébet Gyöngyös referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500091. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.