star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Gyöngyös

  • 86 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Gyöngyös

  • 86 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Gyöngyös

  • 86m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
3.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Referens: KTA/99820
Gyöngyösön a II. Rákóczi Ferenc utcában, közel a központhoz eladó egy kelet-nyugat fekvésű, újszerű állapotú, 4 szobás, igényes, szép téglalakás.
Az ingatlan 86 nm, 4 szobával rendelkezik. A nappali nagy, tágas és világos, parkettával borított és egy 6 nm-es, sárhegyi panorámás erkéllyel rendelkezik. A többi szoba külön bejáratos, ebből 2 hálószoba jelenleg, a harmadik gardrób szoba pedig a méretei miatt még egy hálószobává alakítható. A konyha nagy ablakos, tágas, szép bútorral, étkezővel és beépített gépezettel kialakított, mely a vételár részét képezi. Innen egy kamra is megközelíthető, mely szintén a megszokottól nagyobb és ablakos. A fürdőszoba sarokkáddal, WC-vel és bidével felszerelt, illetve spotlámpás bútorzattal áll rendelkezésre az új tulajdonosnak. A lakásban külön vendég WC is elérhető!
A lakás melegét házközponti fűtés biztosítja radiátoros hőleadással, de 3 hűtő/fűtő klíma is rendelkezésre áll. Az ingatlan burkolatai magas minőségűek, gyönyörűek. A szobák fa parkettásak, a vizes helyiségek, illetve a közlekedő kerámia hideg burkolatok. A nyílászárók mind hőszigeteltek, műanyagok, szúnyoghálókkal és redőnyökkel.
A közös költség 45 ezer forint, mely a fűtés, a hideg-, melegvíz, lépcsőház világítás, -takarítás, szemét és felújítási alapot is tartalmazza.
Az ingatlanhoz tartozik egy belső udvar, ahol egy autónak a fedett beálló biztosított, illetve utcafrontról is egy személyautónak kérhető ingyen parkolás.
Az ingatlanból a Sárhegyre, illetve a városra is szép a kilátás. A lakás előtti gang szintén kényelmesen használható, mivel itt a szomszédok már nem közlekednek. A ruhák szárítása, vagy egy pad, virágok kényelmesen helyet kaphatnak.
Az ingatlan rendkívül jó helyen helyezkedik el, abszolút igényes és praktikus, jó beosztású. Ajánlom egyaránt fiatal pároknak, családoknak, vagy a teret kedvelőknek.
További információkért hívjon bizalommal, kérjen időpontot a megtekintésre és segítem a teljes adásvételt Önnek teljesen díjmentesen! És ez még nem minden! Az új tulajdonosnak minden általa választott festékanyagot és festőszerszámot kedvezményesen biztosítok! Hívjon mielőbb!


Elhelyezkedés

Gyöngyös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586608


Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6586608

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó gyöngyösi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 86 m². További jellemzői: az építés éve 1980. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 463 953 Ft, ami a gyöngyösi átlaghoz képest 9%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kaloné Takács Anita referens a Gyöngyös, Kossuth utcai franchise iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6586608. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Gyöngyös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.