star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Győr, Kisbácsa

  • 110m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Család részére ideális sorházi ingatlan...

Győr-Kisbácsán, csendes utcában, 2004-ben 1267 nm-es telken épült 4 lakásos sorházi társasházban 110 nm-es, belső kétszintes, nappali + 3 hálószobás, tágas, napos téglalakás + 15 nm-es udvari terasszal, +35 nm-es lekerített saját kerttel, igény esetén udvari garázzsal eladó.

Tagolása: földszinten - előtér, éléskamra, háztartási helyiség wc-vel, étkezőkonyha, nappali, terasz, emeleten - 3 hálószoba, fürdőszoba wc-vel, közlekedő

A társasház Porotherm 38-as főfalakkal, 6 cm homlokzati hőszigeteléssel, Tondach cserépfedésű tetővel épült. Redőnnyel és szúnyoghálóval felszerelt műanyag ablakokat, az emeleti részen pedig Velux tetőtéri ablakok kerültek beépítésre rovarhálóval, külső-belső rolóval. A lakás fűtését és meleg víz ellátását egy Sanier Duval típusú kombi gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. Kiegészítő fűtésként a nappali és étkezőkonyha között lévő kétoldalú fatüzelésű kandalló szolgál. A beltéri ajtók fenyőből készültek. A nagyméretű fa konyhabútor gépesített: mosogatógép, páraelszívó, gáz főzőlap, villanysütő, fagyasztós hűtőszekrény rendelkezésre áll. Az emeletre egy járólappal burkolt kényelmes lépcső vezet. A szobákba laminált parketta, a többi helyiségbe kerámia burkolat került. A falak festettek. A tárolást az előszobai beépített szekrény, a két hálóban található gardróbszekrény és a 40 nm-es padlás segíti. A háztartási helyiségben helyezték el a kazánt, a mosógépet, valamint egy mosdót és wc-t. Ebben a helyiségben tusoló kialakítása lehetséges. A fürdőszobába sarokkád, tusolókabin, wc került beépítésre.
A terasz és a lekerített udvar járólappal valamint térkővel burkolt, a terasz elektromos napellenzővel ellátott.

A lakáshoz igény szerint megvásárolható egy udvari, 18 nm-es téglaépítésű garázs (külön helyrajzi számon). A garázs mögött egy 5 nm-es faépítésű tároló található. A bejáró térköves, az utcai kapu és a garázskapu automata nyitású. A garázs előtt további egy autó parkolására van lehetőség. A társasház előtt további parkolóhelyek találhatóak.

A lakás fenntartási költsége kedvező, a fűtés a kedvezményes kvótán belül van, közös költség nincs. A társasház rendezett, jó lakóközösség jellemzi. Infrastruktúrája kiváló, iskola, óvoda, bolt, buszmegálló pár perc alatt elérhető.

Tehermentes, gyorsan beköltözhető ingatlan.

Irányár: 79.900.000,- Ft + garázs opcionálisan 8.500.000,- Ft.
(hiv. szám: 5759.) (hiv. szám: 5759)


Elhelyezkedés

Győr, Kisbácsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6577149


+36 70

Ingatlannet kód: NET6577149


Az általad megtekintett eladó Győr, kisbácsai téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 726 364 Ft, ami a győri átlaghoz képest 20%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577149. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr, Kisbácsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.