star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Győr

  • 23 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

31,99 millió Ft

Eladó lakás Győr

  • 23 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Győr

  • 23m²


Ár:

31 999 999 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1984
Szobák száma
1
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A hirdetett lakás elhelyezkedése nem csupán a lokációból adódó előnyöket, de a hétköznapok és az élet minden kényelmét is a küszöböd elé kínálja. A felújítandó állapotú, 2. emeleti, nettó 23 nm alapterületű garzonlakás kiváló választás lehet azok számára, akik első lakás vásárlásában gondolkodnak, és örömmel fogadják a felújításban rejlő kihívásokat. A téglalakás kiváló befektetési potenciállal rendelkezik, a városi élet iránt érdeklődő bérlők számára is ideális kiindulópontot biztosít.

Az ingatlan igazi értéke a lokációban rejlik. A téglalakást teljesen felújítandó állapotban kínálom megvételre. Elhelyezkedése garantálja, hogy a város szívében minden könnyen elérhető, a kávézóktól és az éttermektől kezdve a helyi szolgáltatásokig.

A közös költség mindössze havi 3 900 Ft. A nyílászárók műanyagok, redőnnyel és szúnyoghálóval szereltek. A fűtésről gázkonvektor gondoskodik, továbbá a lakás Whirpool típusú hűtő-fűtő klímával ellátott.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget! Ez az ingatlan ideális választás a belvárosi élet szerelmeseinek. Hívj még ma, és fedezzük fel együtt, hogyan válhat ez az otthon számodra tökéletessé!

Hitelre van szükséged?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljeskörű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésedre! Kérd személyre szabott ajánlatunkat!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Fürdőszoba
3.18m²
Előszoba
3.38m²
Konyha
3m²
Szoba
13.53m²

Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612903


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6612903

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó győri téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 4 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 23 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 31,99 millió Ft, négyzetméter ára 1 391 304 Ft, ami a győri átlaghoz képest 34%-kal magasabb. Az ingatlant Koller Klaudia referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612903. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.