star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 65 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

69,9 millió Ft

Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 65 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hajdúszoboszló

  • 65m²


Ár:

69 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Ingatlan állapota
új építésű
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Hajdúszoboszlón fürdő közeli újabb építésű 65 m2-es nappali és 2 hálószobás 1. emeleti 2 nagyteraszos penthause jellegű lakás eladó garázsvételi lehetőséggel. Modern konyhaszekrény teljes gépészettel, beépített szekrények, külön wc, kádas és zuhanyzós fürdőszoba adja a kényelmet. Világos, napos, a forgalom zajától mentes, mégis madárcsicsergős környezetben van. A fűtés geotermikus fal és padlófűtés. A hűtést mennyezet és légcserélős rendszer oldja meg szintén a geotermikus közponból. Zöld kertes környezetben van. Bérlő azonnal van rá, ha szükséges, ezért befektetésnek és lakni is ideális vételi lehetőség.


Elhelyezkedés

Hajdúszoboszló


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6490404


+36 20

Ingatlannet kód: NET6490404


Az általad megtekintett eladó hajdúszoboszlói téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 65 m². A téglalakás ára 69,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 075 385 Ft, ami a hajdúszoboszlói átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Makai István hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6490404. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hajdúszoboszló ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.