star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

32,5 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 62 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 62m²


Ár:

32 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Ez a lenyűgözően felújított első emeleti panellakás biztos, hogy elnyeri tetszését. Kiváló minőségű kivitelezéssel, modern készülékekkel és rengeteg természetes fénnyel rendelkezik, így tökéletes hely mindazoknak, akik luxus életmódot keresnek.

A tágas, nyitott terű nappalitól a saját erkélyig ez a lakás mindent kínál, amit csak akarhat egy otthonban. Jöjjön és nézze meg még ma - nem fog csalódni!

Az ingatlan vételára megában foglalja a képeken látható bútorzatot is.  

Falazat anyaga: Panel


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6476148


+36 70

Ingatlannet kód: NET6476148


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, belvárosi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). A panellakás ára 32,5 millió Ft, négyzetméter ára 524 194 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kovács Sándor referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6476148. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.