star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

28 millió Ft

Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Hódmezővásárhely, Belváros

  • 74m²


Ár:

28 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1922
Szobák száma
3
Fűtés
gáz (központi)
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Hódmezővásárhely belvárosában egy földszinti, 2 szoba, nappali, előszoba, konyha, kamra, gardrob, fürdő, WC helyiségekből álló lakás. Az udvaron mintegy 15 m2 nagyságú, felújításra szoruló melléképület is tartozik az ingatlanhoz. Pillanatnyilag vállalkozás irodája működik az épületben, de lakásként is tökéletesen használható. 2005-ben komplett felújítás történt, mind a vizesblokkok, mind a konyha és a közműhálózat is megújult. Az ingatlan azonnal nem adható birtokba, kb. a megegyezés után 60-90 napp kell a cég átköltözéséhez. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal!

Falazat anyaga: Tégla


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely, Belváros, Andrássy út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6515613


+36 30

Ingatlannet kód: NET6515613


Az általad megtekintett eladó Hódmezővásárhely, belvárosi (Andrássy út) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 1922, a fűtés típusa gáz (központi). A téglalakás ára 28 millió Ft, négyzetméter ára 378 378 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 17%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Molnár Attila referens a Molnár Attila irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6515613. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.