star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 112 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

300 millió Ft

Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 112 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, I. kerület

  • 112m²


Ár:

300 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1935
Emelet
2.
Szobák száma
4 (3 + 1)
Fűtés
gáz (egyedi)
Lift
van

Az ingatlanról:

Kivételes adottságú, gyönyörű, Dunai panorámás, teljes körűen felújított, rezsicsökkentett, tágas, napos, erkélyes, 2. emeleti lakás egy Bauhaus házban a Budai vár tövében igényes tulajdonosát várja.

Ez a kivételes otthon 112 m2-es, 3,5 szobás, dél-keleti fekvésű, ideális beosztású. 3 db tágas, impozáns szoba a Dunára néz. Különlegesség a 3 ablak kiszögellés, így az ablakokból a Margitszigettől az Országházon keresztül a Gellérthegyig csodálhatjuk a gyönyörű panorámát. A 16 m2-es hall kényelmes teret ad a nagy családi vagy baráti összejöveteleknek. Igény esetén amerikai konyhás nappalivá is alakítható. A konyha erkélyes, csendes, zöld belső udvarra néz, ugyanúgy, mint a félszoba. A kamra, fürdő és Wc szellőzése lichthofon keresztül valósul meg. A 2. emeleti elhelyezkedésnek köszönhetően a lakás egész nap világos, átszellőztethető, így nyáron is kellemes a hőmérséklet.

A lakáshoz tartozik egy saját, 20 m2-es pincerész.

A lakás teljes körű felújításon esett át 2017-ben: a falakat újra vakolták, a villany, víz, fűtés vezetékeinek és berendezéseinek teljes cseréje megtörtént, kéménybélelés után kondenzációs kazán került felszerelésre. A hő és hangszigetelt fa ablakok egyedileg készültek.

A lakás rezsije a méretéhez képest rendkívül kedvező: mind a gáz, mind pedig a villany fogyasztása a kvótán belüli, a közös költség 16000 Ft, mely felújítási alapot is tartalmaz.

A társasház működése kiváló. Folyamatos az épület felújítása: a vezetékek, strangok cseréje megtörtént, a tető egyik részét és az ereszcsatornákat kicserélték már, a folytatás 2023-ban lesz, megvalósítására már rendelkezésre áll a forrás. A lift modernizálása is megtörtént.

Az ingatlan elhelyezkedése igazi unikum: szemben az Országház, a szobák ablakaiból a Gellérthegy, Szabadság szobor illetve a Margitsziget látványa tárul elénk. A kerület legnagyobb része (a Vár és a Víziváros) mára az egyetemes emberi kultúra részévé vált, és ezt ismerte el az Unesco is, amikor a Világörökség részévé tette. Műemlékekben, látnivalókban, múzeumokban, de fürdőkben és gyógyvízforrásokban is a leggazdagabb része a fővárosnak. De nem csupán a turistákat szolgáló kirakatvárosrész, hanem pezsgő helyi élettel teli terület, ahol jól megférnek egymással a piacok és a szuvenír-boltok, a követségek és a művészek műtermei, a minisztériumok és az iskolák.

Közlekedés szempontjából is ideális az elelyezkedése: az M2-es metró Batthyány téri megállója 2 perc, a19, 41-es villamosok és a 11-es, 109-es, 39-es buszok megállója szintén pár perc séta. A 16-os és 105-ös buszok megállója 6-8 perc.

Az ingatlan per és tehermentes.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a páratlan otthon, várom megtisztelő hívását - akár az esti órákban vagy hétvégén is.

A környékről:

Dunai panoráma. Szemben az Országház, a szobák ablakaiból a Gellérthegy, Szabadság szobor illetve a Margitsziget látványa tárul elénk. A kerület legnagyobb része (a Vár és a Víziváros) mára az egyetemes emberi kultúra részévé vált, és ezt ismerte el az UNESCO is, amikor a Világörökség részévé tette. Műemlékekben, látnivalókban, múzeumokban, de fürdőkben és gyógyvízforrásokban is a leggazdagabb része a fővárosnak. De nem csupán a turistákat szolgáló kirakatvárosrész, hanem pezsgő helyi élettel teli terület, ahol jól megférnek egymással a piacok és a szuvenír-boltok, a követségek és a művészek műtermei, a minisztériumok és az iskolák.


Helyiségek

Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Hall
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, I. kerület, Bem rakpart


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6419298


Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6419298

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, I. kerületi (Bem rakpart) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 1935, a fűtés típusa gáz (egyedi). A téglalakás ára 300 millió Ft, négyzetméter ára 2 678 571 Ft, ami a Budapest, I. kerületi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület referens a Balla Ingatlan - XIX., XX. és XXIII. kerület irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6419298. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, I. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.