star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 74 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

198,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 74 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, II. kerület

  • 74m²


Ár:

198 900 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2023
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CSODÁLATOS LEHETŐSÉG A RÓZSADOMB TETEJÉN, ÉVVÉGI BEKÖLTÖZÉSSEL! AJÁNDÉK KONYHABÚTORRAL!

Csatlakozzon a luxus és kényelem világához ebben a modern, 21. századi társasházban!

Az Ön számára kínáljuk ezt a luxust: ha 2023. december 21-ig adásvételi szerződést köt, egy GÉPESÍTETT KONYHABÚTORT ajándékba adunk Önnek! És hogy még különlegesebb legyen, szeretné igénybe venni a CSOK-ot is? Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Az utolsó pillanat elérkezett: vásárolja meg ezt a lenyűgözően gyönyörű, ÚJÉPÍTÉSŰ, 74 nm-es (+ 22 nm-es terasszal) lakást, amely minden elképzelhető igényt kielégít. A tágas terasz reggeli kávézáshoz vagy baráti sütögetésekhez ideális helyszín. Az amerikai konyha és a kényelmes nappali tökéletes családi és baráti összejövetelekhez. A két hálószoba pedig békés és nyugodt éjszakákat ígér. Az ingatlan minőségi anyagokból és modern stílusban lett kialakítva, hogy minden elvárásnak megfeleljen. A tágas és világos belső tér otthonossá és kellemessé varázsolja a mindennapokat.
Extrák: Elektromos és távolról irányítható zsaluzia
Mennyezet hűtés
Padlófűtés Daikin hőszivattyú
Fűtött gyalogosbejáró a házba

Az épület közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelel a 2022. évi energetikai besorolás szerint. A lakás okosotthon rendszerével telefonról vagy tabletről irányíthatja a hőszivattyús padlófűtést, a mennyezethűtést, a videós kaputelefont, a napkövető automatikával rendelkező zsaluziarendszert és akár a riasztót is.
Ez a lakás nem csak otthon lesz, hanem életstílust is kínál. Ne habozzon! Válassza a Rózsadomb tetején lévő csodát otthonául, és élvezze az életteli luxust minden nap! Hívjon most, és legyen Öné ez a kivételes otthon

Miért érdemes lakáshitelt igényelni a segítségünkkel? ezt a lakást még megtudja vásárolni CSOK segítségével díjmentes tanácsadást biztosítunk a szektor összes jelentős kereskedelmi bankja partnerünk, melyek kínálatából az igényeidnek legmegfelelőbb kerül kiválasztásra - segítünk eligazodni a tengernyi ajánlat között! teljeskörű támogatás: az első kérdésektől a kulcsok átadásáig!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607410


+36 20

Ingatlannet kód: NET6607410


Az általad megtekintett eladó Budapest, II. kerületi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: az építés éve 2023, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 198,9 millió Ft, négyzetméter ára 2 687 838 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 49%-kal magasabb. Az ingatlant Angyal Andrea Judit referens a Béke tér irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607410. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.