star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 141 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

179,9 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 141 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Csillaghegy

  • 141m²


Ár:

179 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1998
Emelet
földszint
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

III. Róka-hegy, Csillahegy felöli oldalában, csendes, jó levegőjű hegyvidéki környezetben, 2 lakásos házban, első emeleti, a TELJES FELSŐ SZINTET ELFOGLALÓ, luxus szinten - LOFT stílusban -, felújított, különleges hangulatú, 141 nm számított alapterületű, nappali + 2 hálószobás lakás, nagy méretű terasszal, gépkocsi beállóval eladó!

Az ingatlant hatalmas egybefüggő terek (több mint három méteres belmagasságból adódóan), nagy üveg felületek jellemzik, amelyek biztosítják a helyiségek letisztult formavilágú, funkcionális bútorokkal való, szellős berendezését, amit az egyedi méretű (80cm X 80cm), szürkés árnyaltú padlóburkolat tökéletesen egészíti ki.
A lakás bejárata közvetlenül a kertszintben került kialakításra, az emeletre a saját - tömörfával burkolt és oldalfalba süllyesztett LED világítással is rendelkező -, lépcső vezet, ami a nappali tértől elegáns megjelenésű, sík üveglapokkal van elválasztva. A nappali – étkező – konyha egy légtérben került elhelyezésre - kihasználva a magas tető kínálta nagy belmagasságot -, ahonnan közvetlenül nyílik a 27 nm alapterületű, fákkal és örökzöldekkel körbevett hangulatos terasz, a hegy felé látható gyönyörű panorámával.
A helyiség egyedi hangulatáról a több színben is állítható és dimmelhető, PHILIPS HUE okos lámpák gondoskodnak. A matt fehér frontokkal épített konyhabútor (fékezős fiókok, push-open rendszerű ajtók) valamennyi háztartási géppel felszerelt, sütőtoronyba épített mikró és sütő, fekete színű gránit mosogató, türkizkék dekor csempével burkolt fallal, kényelmesen körbeülhető magasságú konyhaszigettel, beépített indukciós főzőlappal, sziget párelszívóval (KLARSTEIN).
A konyhaszigettel szemben található az üveg étkező asztal, amelyen keresztül áttekintve jól érvényesül az alatta található, geometrikus mintázatú színes szőnyeg.
Az étkező – konyha részt, az egyedi kanapéval és „resting sofa”-val berendezett nappali tér köti össze a két kijáraton keresztül is megközelíthető terasszal, ahol nagyobb baráti összejövetelek is kényelmesen lebonyolíthatóak.
A nappali térből nyílik a vendég mosdó, valamint a két külön bejáratú, nagy méretű hálószoba, amelyek közrefogják a szintén extra méretű, egyedi mintázatú és méretű (60cm X 120cm) falburkolattal rendelkező fürdőszobát, ahol dupla mosdó, kád és épített zuhany is megtalálható.

Az ingatlan hűtését és fűtését a felújítás során kiépítésre került, „H” tarifás villanyóráról működtethető levegő hőszivattyús rendszer biztosítja padlófűtéssel, és hűtésre és fűtésre is alkalmas klíma beltéri (3 db) egységekkel.

Tökéletes választás azoknak akik kényelmesen szeretnének költözni, megkímélve magukat a lakásfelújítás viszontagságaitól, de mégis egyedi megjelenésű, jó hangulatú otthon keresnek maguknak!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Csillaghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492805


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6492805

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, csillaghegyi téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 141 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 179,9 millió Ft, négyzetméter ára 1 275 887 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Honos Balázs referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6492805. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Csillaghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.