star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Rómaifürdő

  • 164 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

270 millió Ft

Eladó lakás Budapest, III. kerület, Rómaifürdő

  • 164 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, III. kerület, Rómaifürdő

  • 164m²


Ár:

270 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
van

Az ingatlanról:

RITKA LEHETŐSÉG!!

NAPFÉNYES, CSENDES!!

Eladó a III. kerületben a Római part kedvelt luxus lakóparkjában egy tulajdoni lap szerint netto 117m2-es, a valóságban netto 127m2-es, 4 szobás, ÚJSZERŰ, tégla lakás.

A lakáshoz tartozik egy 100m2-es terasz, saját kertrész.

A lakásban amerikai konyhás nappali, étkező, 3 szoba és 2 fürdőszoba került kialakításra. A konyha teljesen felszerelt, gépesített. A szobák külön nyílnak, a lakás hűtéséről klíma gondoskodik. Az egyik fürdőszobában kád és zuhanyzó valamint WC került kialakításra, a másik fürdőszoba kádas és egy külön WC van.
Az ablakokon elektromos redőnyök vannak.

A fűtés gázcirkó, padlófűtés.

A lakáshoz külön megvásárolható teremgarázs beálló (elektromos autó töltése megoldott), melynek ára 8M.

A lakók kényelmét szolgálja a lakóparkon belül található kültéri medence, konditerem, szauna, kerti sütögető, a 24 órás portaszolgálat, gondnok, kertészek.
A kertből közvetlenül kijutunk a Duna-parti sétányra.

Amennyiben a hirdetés felkeltette az érdeklődését kérem hívjon!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Rómaifürdő


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6428062


+36 20

Ingatlannet kód: NET6428062


Az általad megtekintett eladó Budapest, III. kerület, rómaifürdői téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 164 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 270 millió Ft, négyzetméter ára 1 646 341 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Schmidt Edina hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6428062. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Rómaifürdő ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.