star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 67 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

64,99 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 67 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 67m²


Ár:

64 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1920
Emelet
1.
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Újpest-központ Metro megálló közvetlen közelében 67 m2-es, 4 szobás téglalakás eladó!

Kiváló helyen, Újpest-Központ metrómegálló közvetlen közelében található ez az első emeleti téglalakás.

A ház 20-30-as években épült, rendezett, normál állapotú, lakóközössége kimondottan csendes, kulturált. Műemlékké nyilvánították az épületet, ezért a tulajdonos tájékoztatása szerint több sikeres pályázatra lesz lehetősége a közeljövőben a háznak.

A lakás felújítása elkezdődött a befejezése az új tulajdonosra vár, ízlésének megfelelően. Ami eddig történt a lakásban a felújítás során:

● Bejárati ajtó cseréje modern biztonsági ajtóra
● Ablakok cseréje nagy, thermo nyílászárókra
● A villanyvezeték teljes cseréje
● Burkolás 75%-ban kész
● 4 szoba kialakítása Ytong falazattal

A lakás jelenlegi belső kialakítása optimális, de kisebb átalakítással kialakítható egy nappali helység is, így még élhetőbbé téve azt a csendes és világos lakást! A hatalmas ablakai a csendes, zöld belső udvarra néznek.

Központi elhelyezkedése miatt bátran ajánlom befektetési célra vagy gyermekes családnak.

Kiváló helyen, kiváló lakóközösséggel és infrastruktúrával rendelkező lakás. Közelben iskolák, óvodák, közértek, orvosi rendelők, bevásárlási- és szórakozási lehetőségek, Metro, buszmegállók, szépségszalonok, fitnesztermek, minden azonnal elérhető! Ne Maradjon Le, Hívjon Még Ma!

A környékről:

Csendes, belső udvarra néző, Újpest-Központ közvetlen közelében, jó infrastruktúra, jó közlekedés, jó lakóközösség.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Árpád út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6513945


+36 70

Ingatlannet kód: NET6513945


Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Árpád út) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 67 m². További jellemzői: az építés éve 1920, a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 64,99 millió Ft, négyzetméter ára 970 000 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Burkus Viktor referens a Balla Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6513945. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.