star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 35 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

38,25 millió Ft

Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 35 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, IV. kerület

  • 35m²


Ár:

38 250 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
9.
Szobák száma
3 (1 + 2)
Fűtés
távfűtés
Lift
van

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Újpesten, a Berda József utcában, egy IX. emeleti, 35 nm-es, világos, szép állapotú lakást.
A tízemeletes épület korának megfelelő állapotban van, panelprogramban reszt vett, a lépcsőház rendezett, mind a környezetükre, mind magukra igényes lakóközösséggel.
A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen nyílik minden helyiség.A lakás átalakítása során három kisebb hálószoba lett kialakítva, melyek minőségi laminált padlóval lettek burkolva.A modern kialakítású konyha ablakos, ezáltal világos és szellőztethető. A szép állapotú szellőzővel ellátott fürdőszoba a mellékhelyiséggel egy légtérben található.A bejárati ajtó több ponton záródó újszerű biztonsági ajtó.
A környék infrastruktúrája kiváló, szakközépiskolák, óvodák, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár is találhatóak. A környéken több bolt is elérhető, 5 perc sétányira Újpest-központ, ahol számtalan bevásárlási lehetőség, kávézók, éttermek, találhatók.
A ház előtt áll meg a 12-es, 14-es villamos, melynek végállomása Lehel-tér. Egy megállónyira Újpest-központ, ahol megtalálható a 30-as, 230-as, 147-es, 25-ös, 104-es, 204-es buszok. Közelben még a 20e. Éjszakai járatokból is van bőven, 950-es, 914-es buszok.
Személygépjárművel rendelkezőknek az ingyenes parkolási lehetőség adott.
Az ingatlan rendezett, 1/1-es tulajdonjogi viszonnyal és teljes tehermentességgel rendelkezik.
Kiváló elhelyezkedése minden korosztály igényét kielégíti, ezért ajánlott fiatal pároknak, idősebbeknek, egyetemistáknak, kiadhatósága miatt befektetésnek is kiváló.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

A környékről:

parkos, városias


Helyiségek

Konyha
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva

Elhelyezkedés

Budapest, IV. kerület, Újpest Központ


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627132


Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6627132

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke)

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Budapest, IV. kerületi (Újpest Központ) panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 2 félszoba). A panellakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 35 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 38,25 millió Ft, négyzetméter ára 1 092 857 Ft, ami a Budapest, IV. kerületi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Győrfi Barbara referens a Balla Ingatlan - Csepel-sziget (Szigetszentmiklós, Szigethalom és környéke) irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627132. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IV. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.