star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

88,32 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 96m²


Ár:

88 329 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
van

Az ingatlanról:

Kaposvár belvárosában kiemelkedően jó elhelyezkedéssel kínálok megvételre kifejezetten nívós, magas minőségű agyagok felhasználásával és igényesen kivitelezett új építésű társasházi lakásokat.

A 30 lakásos, 4 szintes, liftes társasház Kaposvár belvárosában, a kifejezetten csendes, nyugodt Dési Huber István utcában, a kórház közelében került kivitelezésre. A zsákutca átmenő forgalomtól mentes, zölddel övezett, parkolókkal ellátott.

A lakások tervezése átgondolt, a terek élhetőek, világosak, tágasak, a térérzet kifejezetten kellemes.
Mindegyik ingatlanhoz terasz vagy erkély is kapcsolódik.

Az épület megvalósításánál a fő szempont a kiemelkedő minőség, a legkorszerűbb energetika és a felső kategóriás anyaghasználat volt.

A lakások fűtéséről és hűtéséről hőszivattyúk gondoskodnak, a hőleadást padlófűtéssel, míg a hűtést magasoldalfali fancoilokkal oldották meg.

A tetőn található nagy teljesítményű napelemrendszernek köszönhetően a lakások fenntartási- rezsi költsége kifejezetten alacsonyan tartható lesz majd.

A lakások külső nyílászárói 4 ponton zárható, 3 rétegű Rehau nyílászárók, míg a tetszetős beltéri nyílászárók teljes felületükön tölgyfurnérral borítottak, a bejárati ajtók 8 ponton záródnak.

A burkolatok választásánál a magas minőség és a mindenki számára tetszetős esztétikum dominált. A társasház minden fürdőszobájába Wellis prémium szaniterek kerültek beépítésre, amelyeket Wellis prémium szerelvényekkel láttak el.

A társasház elektromos kapukkal zárt udvarán kialakított beállóhelyek vásárolhatóak a lakásokhoz.

A zöld udvarrész parkosított, öntözőrendszerrel, kamerával és kültéri világosítással is ellátott. Az udvaron felépített különálló épület szolgál a kerékpárok és babakocsik tárolására.

A helyi viszonylatban párját ritkító épületben található lakások befektetési célzattal is jó szívvel ajánlhatóak.

További információért kérem keressen bizalommal! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 366183


Elhelyezkedés

Kaposvár, Nívós újépítés a belvárosban


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649034


+36 30

Ingatlannet kód: NET6649034


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Nívós újépítés a belvárosban) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 88,32 millió Ft, négyzetméter ára 920 094 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 38%-kal magasabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649034. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.