star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskőrös

  • 52 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

21,9 millió Ft

Eladó lakás Kiskőrös 1. kép

Eladó lakás Kiskőrös

  • 52 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskőrös

  • 52m²


Ár:

21 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Bács-Kiskun Vármegye, Kiskőrös városában, jó elhelyezkedéssel, városközpontban,összközműves 2.emeleti 52 m2, erkélyes átlagos állapotú,déli fekvésű lakás tulajdonostól eladó.
A lakásban fából készült nyilászárók, rajtuk redőnnyel a teraszajtó szúnyoghálóval felszerelt. A szobákban szalagparketta, az előszobában, konyhában, közlekedőben nagy kopásállóságú vízálló laminált padló, a fürdőszobában taposó burkolatok kerültek beépítésre. A falak festhető tapétásak.
A pincében a lakáshoz tartozik egy 4 m2-es saját tároló, illetve van a bejáratnál 2 db kerékpár és gyermekkocsi tároló.A lépcsőház zárt rendszerű.
Infrastruktúra kiváló, piac, bevásárlási lehetőség, középiskolák, gyógyszertárak, orvosi rendelő, posta, bankok, polgármesteri hivatal, pékségek, cukrászda mind 5-10perces sétával elérhetőek.
Kiskőrös nevezetésségei is vonzzák az ide látogatókat, a gyógyvizes fürdőt és a mellette lévő rheumatológiai kezeléseket igénybe tudják venni, hogy ezzel is segíthessék gyógyulásukat egészségük megőrzését.


Elhelyezkedés

Kiskőrös


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615038


Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai

+36 30

Ingatlannet kód: NET6615038

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Az általad megtekintett eladó kiskőrösi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az épület alapterülete: 52 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 21,9 millió Ft, négyzetméter ára 421 154 Ft, ami a kiskőrösi átlaghoz képest 12%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Caroli 11 Ingatlan és Pénzügyi Tanácsadó referens az Ingatlan Caroli irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6615038. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskőrös ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.