star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kiskunfélegyháza

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

24,99 millió Ft

Eladó lakás Kiskunfélegyháza

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kiskunfélegyháza

  • 64m²


Ár:

24 990 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
3.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kiskunfélegyháza központjában, téglaépítésű, második emeleti, erkélyes, 64 nm-es, kétszobás, felújításra szoruló lakás, zárt udvari garázzsal eladó!

-8 nm-es saját tároló
-gáz konvektoros fűtés
-új okos bojler
-cserép kályha
-buszpályaudvar közelében
-üzletek, gyógyszertár, iskola, óvoda pár lépésre

Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését illetve eladó vagy kiadó ingatlana van forduljon hozzám bizalommal. A HOUSE36 Iroda összes kínálatával kapcsolatban tudok felvilágosítást adni. Kereső ügyfeleinknek szolgáltatásunk ingyenes.


FIGYELEM! Az adatok Megbízónktól kapott adatok alapján készült, pontosságáért felelősséget nem tudunk vállalni!
Az iroda legfrissebb, aktuális kínálatát a HOUSE36 saját weboldalán találja!

Referencia szám: 3615723


Elhelyezkedés

Kiskunfélegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6466435


+36 70

Ingatlannet kód: NET6466435


Az általad megtekintett eladó kiskunfélegházi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 24,99 millió Ft, négyzetméter ára 390 469 Ft, ami a kiskunfélegházi átlaghoz képest 11%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Lajos Zoltán referens a HOUSE36 Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6466435. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kiskunfélegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.