star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 148 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 148 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 148m²


Ár:

47 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kőszeg belvárosában két generációs családi ház alkalmi áron eladó

Kőszegen a Főtértől mindössze 200 m-re található önálló családi ház eladó. A ház 148 m2-es és kialakításának köszönhetően két generáció zavartalan együttélésére alkalmas.
Az ingatlanba lépve egy tágas kapuszínben találjuk magunkat, ahol a fedett parkolás biztosított. Az udvar zárt és térkővel burkolt. A házba egy hangulatos télikerten keresztül jutunk, ez köti össze a két lakrészt. A ház kényelmes és praktikus elrendezésű
A lakóház utcafronti részében 3 szoba, egy konyha, egy kádas fürdőszoba és egy közlekedő található.
Az épület hátsó részében egy tágas konyha-étkező, egy hálószoba és egy zuhanyzós fürdőszoba található.
Fűtését gázkonvektorok biztosítják, de az egyik utcafronti szobában egy tömegkályha került beépítésre, mint alternatív fűtési megoldás.
Az ingatlan tégla építésű, vastag falai szárazak és jó állapotúak.
A tető jelentős része felújításra került, egyedül az utcafronti tető nem lett cserélve.
Mivel a ház két lakrészre osztható, így jár rá a 2 generációs kedvezmény. Téli hónapokban a fűtés maximum 25-30 ezer Ft/hónap.
Az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban garantált 3%-os államilag támogatott hitel is igénybe vehető, így akár önerő nélkül is megvásárolható, továbbá nem kell a 4%-os vagyonszerzési illetéket megfizetni.
Az ingatlan ár-érték aránya rendkívül kedvező, figyelembe véve a térség ingatlanpiaci kínálatát.


Elhelyezkedés

Kőszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6612465


+36 30

Ingatlannet kód: NET6612465

Az általad megtekintett eladó Kőszeg, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 7 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 148 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 323 649 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 57%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6612465. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.