star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 70 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

42 millió Ft

Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 70 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kőszeg, Belváros

  • 70m²


Ár:

42 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Kőszeg belvárosának a szívében hangulatos lakás kedvező áron eladó

Kőszeg belvárosában, de mégis csendes, nyugodt környezetben 70 m2-es tégla építésű lakás eladó.
A társasházban 3 lakóegység található, ebből az egyik a Patika Múzeum könyvtára, a másik egy iroda, valamint a lakás parkra néz, ezért rendkívül nyugodt és csendes.
A lakást tágas és világos terek jellemzik, elosztása praktikus. A található benne 2 szoba, melyek külön nyílnak, de át is járhatóak, egy konyha, egy fürdőszoba, egy külön wc és egy közlekedő. A lakás egyedi, hangulatos nem átlagos tucatlakás.
Fűtését gázcirkó biztosítja radiátoros hőleadással.
Az épület szerkezetileg kiváló állapotban van.
Az ingatlanra a CSOK+ hitelprogramban garantált 3%-os államilag támogatott hitel is igénybe vehető, továbbá nem kell a 4%-os vagyonszerzési illetéket megfizetni.


Elhelyezkedés

Kőszeg, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6626884


+36 30

Ingatlannet kód: NET6626884

Az általad megtekintett eladó Kőszeg, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 42 millió Ft, négyzetméter ára 600 000 Ft, ami a kőszegi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bódi József hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626884. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszeg, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.