star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Letenye

  • 54 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

15,9 millió Ft

Eladó lakás Letenye

  • 54 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Letenye

  • 54m²


Ár:

15 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Letenye központjában, rendezett, jó lakóközöséggel rendelkező társasház, 4. emeletén vált eladóvá ez az 56m2 -es, 2019-ben felújított 2 szobás, erkélyes lakás. A belső lakrészt a tulajdonos teljes körűen felújította melynek köszönheti jelenlegi jó állapotát. A felújítás során amik elkészültek: teljes villamoshálózat cseréje, nyílászárok cserje redőnnyel és szúnyogálóval felszerelve, főbejárati ajtó cseréje, hideg-meleg burkolatok cseréje, új vízhálózat, erkély lapozás, új fürdő kialakítás. A társasház északi és déli oldala szigetelt. A lakás tájolása: Kelet-Nyugati. Közös költség mindösszesen: 5000 Ft / hó . Fűtés: Egyedi gáz konvektor. A belső lakrész helyiségei: 2 külön bejáratú szoba, melyek közül a nagyobb szobához erkélykapcsolat is tartozik, konyha kis étkezővel, kamra, közlekedő, fürdő mellékhelységgel együtt. Az ingatlant a felújítást követően max 1 évig lakták. Ha Ön szeretne egy olyan lakást, melyre már nem kell költeni és közel van a Horvát-Szolvén határhoz, akkor megtalálta a magához illőt. Az ingatlan per teher és igénymentes. Kulcs az irodában.
Iroda: Nagykanizsa Platán sor 7 alacsony fenntartás, jó közlekedés, redőnyözött, új nyílászárók, zöld övezet, erkély, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Letenye, Letenye


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6451947


+36 30

Ingatlannet kód: NET6451947

Az általad megtekintett eladó letenyei (Letenye) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 15,9 millió Ft, négyzetméter ára 294 444 Ft, ami a letenyei átlaghoz képest 7%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6451947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Letenye ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.