star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Martfű

  • 120 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

48,5 millió Ft

Eladó lakás Martfű

  • 120 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Martfű

  • 120m²


Ár:

48 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2005
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Különleges ajánlat! A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 4 szobás, 120 m2-es lakást Martfűn, a Géza fejedelem utcában!Az eladó martfűi lakás jellemzői:- 2005-ben épült tégla társasház első emeletén található- K-Ny tájolású, minden napszakban napfényes, világos - az eredeti 74,6 m2-es, 3 szobás lakást egybe nyitották a garázs feletti tetőtéri lakrésszel, így bővült 120 m2-re a lakóterület, egy plusz nappalival és háztartási helyiséggel (ami akár szobává  is alakítható), a tetőtér oldalsó része pedig teljes egészében tárolásra áll rendelkezésre- rendelkezésre álló helyiségek: előtér, WC, 2 külön nyíló hálószoba, 2 nappali, közlekedő, konyha/étkező, kamra, fürdőszoba, háztartási helyiség tárolóval- az egyik hálószobából 3,53 m2 nagyságú erkély nyílik - a lakás fűtéséről gázcirkó kazán gondoskodik, radiátorokkal, a hűtésben pedig egy split klíma segít- a lakásban műanyag nyílászárók találhatók, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátva-  a szobák laminált padlóval borítottak, a többi helyiség járólap padló burkolatot kapott- a lakáshoz  16 m2-es garázs tartozik, mely a vételár részét képezi - a ház körüli udvar parkosított, kerti sütögetővel, fedett kiülőkkel, játszótérrel- a lakás tehermentes, 1/1 tulajdoni viszonnyal rendelkezik- kulturált, segítőkész lakóközösség várja a leendő tulajdonostA lakás elhelyezkedése ideális, Martfű központjában akár gyalogosan is elérhető közelségben van bevásárló központ, hivatal, orvosi rendelő, stb. A hangulatos, csendes utca és a kis létszámú társasház tökéletes helyszíne a nap végi pihenésnek. A ház körüli udvar növényekkel telepített, árnyékos, jó időben tökéletes helyszíne lehet kerti sütés-főzésnek. A külön nyíló hálószobák, és a tágas nappali miatt kényelmes élettér lehet több gyermekkel megáldott családok számára is!Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal, és tekintse meg! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Szoba
17.5m²
Kamra
0.8m²
Konyha
9.5m²
Szoba
19.5m²
Szoba
16.5m²
Szoba
15.5m²
Fürdőszoba
4.5m²
Előszoba
2.5m²
Közlekedő
2.5m²
Wc
0.96m²
Előszoba
3.5m²

Elhelyezkedés

Martfű


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6570102


+36 20

Ingatlannet kód: NET6570102

Az általad megtekintett eladó martfűi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 34 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 120 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 48,5 millió Ft, négyzetméter ára 404 167 Ft, ami a martfűi átlaghoz képest 7%-kal magasabb. Az ingatlant Sarkadi Nikoletta referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570102. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Martfű ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.