star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 58 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

5 millió Ft

Eladó lakás Mezőhegyes

  • 58 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Mezőhegyes

  • 58m²


Ár:

5 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1971
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cserépkályha
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

A beltér:

Alkalmi vétel, Békés vármegye, Mezőhegyes Battonyai út közeli részén, 58 m2-és két szoba, konyha, fürdő beosztású társasházi lakás. A közös részek, használatát társasházi alapító okirat szabályozza. Fűtése cserépkályhával történik. Az 5000 lakosú kisvárosban minden infrastruktúra megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges. Előnye a román és szerb határ közelsége, ideális megálló lehet az adriai nyaralások előtt vagy onnan hazatérőben, kedvező lehetőség ha munkája vagy egyéb okból gyakran jár át a szomszédos országokba. A város közlekedési csomópont is, vasúti és buszközlekedése is kitűnő. A település híres méneséről, a lótartás hagyományairól, régi időket idéző épületeiről, szállodái, vasútállomása, magtár.
Akciós ár: 4 M Ft
Hívását hétvégén is szívesen fogadom.


Elhelyezkedés

Mezőhegyes


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627964


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6627964

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó mezőhegyesi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 5 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 58 m². További jellemzői: az építés éve 1971, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cserépkályha. A téglalakás ára 5 millió Ft, négyzetméter ára 86 207 Ft, ami a mezőhegyesi átlaghoz képest 17%-kal magasabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6627964. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőhegyes ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.