star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Mezőtúr, Újváros

  • 110 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

20 millió Ft

Eladó lakás Mezőtúr, Újváros

  • 110 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Mezőtúr, Újváros

  • 110m²


Ár:

20 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlan Iroda eladásra kínál Mezőtúr központjához közeli, csendes kertes házas térületen, egy 110 m2 kétszintes lakást. Az ingatlan a város béketelepi, szilárd úton jól megközelíthető területén fekszik.- A ház szerkezete hibátlan, stabil, repedések, felázás, és vakolat málás nem látható.- A lapos tető és az esőcsatorna közel múltban felújításra került.- A lakás belső terei viszont teljes felújítást igényelnek, nyílászárók, festés, burkolatok. - A fűtés gázkazánról és a rendszerben lévő vegyes tüzelésű kazánról is működtethető.- A három nagy és egy fél szoba elrendezése ideális, külön bejáratúak.- Az egyéb helyiségek fürdőszoba, kazánház, kamra, előterek, külön álló WC, lépcsőház melyben műkő lépcső található, kényelmes méretűek és jó elosztásúak.- A hátsó kijáraton keresztül kis kertbe léphetünk, ahol a lakáshoz tartozó tároló helyiség is található.Kinek ajánlom? Aki vállalja a belső terek saját igény szerinti felújítását annak érdekében, hogy egy igazi otthont teremtsen családja részére.Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált lakás, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Terasz
6.3m²
Erkély
6.3m²
Közlekedő
4m²
Szoba
5m²
Szoba
12m²
Szoba
24m²
Wc
1.3m²
Fürdőszoba
3.2m²
Kamra
2.4m²
Előszoba
9.5m²
Szoba
24m²

Elhelyezkedés

Mezőtúr, Újváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6601124


+36 20

Ingatlannet kód: NET6601124

Az általad megtekintett eladó Mezőtúr, Újvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 110 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 20 millió Ft, négyzetméter ára 181 818 Ft, ami a mezőtúri átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6601124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőtúr, Újváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.