star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Miskolc

  • 95 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

49,9 millió Ft

Eladó lakás Miskolc

  • 95 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Miskolc

  • 95m²


Ár:

49 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1950
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Eladásra kínálunk Miskolc patinás környezetében a Népkert városrészen a Csabai kapuban egy 95 nm-es, 2 szobás, jó állapotú nagypolgári, erkélyes lakást. Az ingatlan egy szuterén-földszint-emelet szintmegosztású, 7 lakásos társasház 1. emeletén található. Fa nyílászárókkal és hőszigetelt műanyag ablakokkal felszerelt, déli és nyugati fekvéséből adódóan egész nap napfényes, világos. Fűtését gáz-Héra cserépkályha, valamint elektromos fűtőpanel szolgáltatja. Az ingatlan folyamatosan karbantartott, a felújítasok alkalmával megvalósult a fürdőszoba teljeskörű felújítása, víz-és villamoshálózat cseréje, új konyhaszekrény beépítése, nyílászárók cseréje a konyhában és fürdőszobában, erkély felújítása (burkolás, új korlát beépítése). A társasház saját belső udvarral rendelkezik, ahol a gépjárművek parkolása megoldott. A lakáshoz saját zárható pince ill. az udvaron tároló tartozik. A környéket remek infrastruktúra, tömegközlekedési kapcsolatok jellemzik, a belváros pár perc alatt elérhető. Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető, a vételár tartalmazza a benne lévő valamennyi berendezést! Nagyságából és elhelyezkedéséből adódóan kiváló választás vállalkozási célra is. Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!

Referencia szám: M260665


Elhelyezkedés

Miskolc


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587607


Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6587607

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó miskolci téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 95 m². További jellemzői: az építés éve 1950, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,9 millió Ft, négyzetméter ára 525 263 Ft, ami a miskolci átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant dr. Rohács Andrea referens a Miskolc - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6587607. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Miskolc ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.