star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Ózd

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

11,5 millió Ft

Eladó lakás Ózd

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Ózd

  • 48m²


Ár:

11 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1960
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Városközpontban, az Autóbusz állomással szemben eladó egy 48 m2-es felújított 2 szobás első emeleti lakás.
Az ingatlan 2 éve lett teljes körűen felújítva: új vízvezeték, új szennyvíz vezeték, új villanyvezeték, új korszerű beépített spot lámpák.
A felújítás során új fém bejárati ajtóval, korszerű műanyag ablakokkal és műanyag redőnyökkel szerelték fel ezt a meglepően tágas otthont. A álmenyezet fölé 10 cm hőszigetelés került, ami egyben hangszigetelés is. A lakás külső falait pedig 3 cm szigeteléssel láttak el belülről, így már valóban egy meleg otthont teremtve ebből az első emeleti lakásból. A meleg vizet néhány éves elektromos bojler szolgáltatja. A hálóban az egyedi álmenyezet és beépített hangulatvilágítás, plusz egy beépített előszobafal is az ár részét képezi.
A takarékos fűtésről jó minőségű gázkonvektorok gondoskodnak. A szobákban laminált padló, az előszobában és a vizes helyiségekben jó minőségű járólap lett lerakva. A terasz műanyag ablakkal lett körbeépítve így itt is van egy főzőfülke, ahonnan a ki lett vezetve a páraelszívó, ahogyan a fürdőből és a mellékhelyiségből is.
A lakás mögött egy garázs is opcionálisan megvásárolható, amiben van villany, szerelőakna és nemrég kapott új tetőt.
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt gyalog távolságban van: buszmegálló, vasút állomás, posta, iskola, bolt, polgármesteri hivatal, stb.

Az ingatlan per és tehermentes!
Megtekinthető előre egyeztetett időpontban.
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Előszoba
5m²
Fürdőszoba
3m²
Szoba
18m²

Elhelyezkedés

Ózd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6509084


Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6509084

Bogdánfalvi Zoltán

Bogdánfalvi Zoltán

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Ózdi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m². További jellemzői: az építés éve 1960, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 11,5 millió Ft, négyzetméter ára 239 583 Ft, ami az Ózdi átlaghoz képest 24%-kal magasabb. Az ingatlant Bogdánfalvi Zoltán hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6509084. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Ózd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.