star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 193 m²

    alapterület
  • 8

    szoba

Vételár:

135 millió Ft

Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 193 m² alapterület
  • 8 szoba

  • Eladó lakás Sopron, Belváros

  • 193m²


Ár:

135 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
8
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Szépingatlan Iroda eladásra kínál Sopronban, közel a belvároshoz, egy 193 m2-es, 3 szintes kiváló adottságokkal rendelkező, a földhivatali tulajdoni lapon lakásként nyilvántartott, jelenleg irodaházként működő ingatlant. Mivel 8 külön irodahelyiséggel és egy közösségi irodával rendelkezik, ezért ez egy olyan hely, ahol egy helyen találkozhat egymással ötletgazda, kivitelező, designer, könyvelés és az üzleti élet, vagy bármely szakterület  más szereplője. Az irodák lépcsőházból megközelíthetők, minden szinten található vizesblokk. Az épület folyamatosan karbantartott, új, energia takarékos gáz-cirkó fűtésrendszere van, az alsó szinten padlófűtéssel, a többi helyiségben radiátorral. Külső nyílászárói fából készültek, a beltéri ajtók jó állapotú,dekorfóliás kivitelűek. A helyiségek játólappal és laminált parkettával burkoltak. Az alsó szinten található a nappali és az amerikai konyha, mely a most használatos funkciójára külön konyhává lett kialakítva, valamint a WC-kézmosó helyiség és a belső udvari terasz. A következő szinten van 4 szoba és a vizes helyiség. A legfelső szinten található még 3 szoba és a fürdőszoba. Az épület különlegessége a felső szintről induló bevilágító fényforrás. Szükség esetén egy belső lift is könnyen kialakítható. Kisebb átalakítással a lakás alkalmas nagyobb létszámú család kiválóan szeparálható otthonának, csendes tevékenységű vállalkozás, de akár panzió működtetésére is. Ára: 135 mFt. Az épület alatt lévő mélygarázsban vásárolható külön hrsz. számon lévő parkolóhely 6 mFt.

Érd.: +3630 520 6055, szepingatlan.eva@gmail.com

 

 

 


Elhelyezkedés

Sopron, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6404873


+36 30

Ingatlannet kód: NET6404873


Az általad megtekintett eladó Sopron, belvárosi téglalakás 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 193 m². A téglalakás ára 135 millió Ft, négyzetméter ára 699 482 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 22%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Éva hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404873. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.