star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Sopron

  • 143 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

79,99 millió Ft

Eladó lakás Sopron

  • 143 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Sopron

  • 143m²


Ár:

79 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1905
Szobák száma
4
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Sopron méltán híres és közkedvelt részén, a Felsőlőverekben került eladó sorba egy valódi különlegességnek számító, első emeleti, klasszikus stílusú lakás.
Az épület, melyben található, egy jellegzetes, 19. századi alpesi stílusban épült fa verandás villa, mely jelenleg 4 lakásos társasházként működik. Az alsó szinten 3 kisebb lakás került kialakításra, a teljes első emeleten pedig a nagy lakás.

A nettó alapterülete 108 m2, 3 szobával, egy gyönyörű, nagy nappalival, új fürdőszobával, külön wc-vel, közlekedővel és konyhával.
A lakás közlekedőjéből léphetünk a tölgyfából készült zárt, üvegezett teraszra, a konyhából pedig kijárat nyílik az 56 m2-es, nyitott, épített grillezővel ellátott teraszra, ahonnan pár lépés a hűsítő, ős fás felsőlővereki erdő!
A tulajdonosok a konyha, a fürdőszoba és a fűtésrendszer teljes felújítását kivéve az egész lakást meghagyták eredeti állapotában, a család által használt berendezéssel, mely megegyezés tárgyát képezheti. A közlekedőben mennyezetig érő, beépített, valódi fa gardrób található.
Jelenleg az ingatlan fűtése 3 kiváló állapotú cserépkályhával és egy új gáz-cirkó fűtésrendszerrel megoldott, lemezradiátor hőleadókkal. 2019-ben a teljes tetőszerkezet cseréje is megtörtént, az eredeti állapotra visszaállítva.

A villát a jelenlegi tulajdonosok dédapja, dr. Schwarz Antal építtette 1905-ben, a család 40 évig nyaralóként használta.
Jelenleg nem lakott, folyamatosan karban tartott, birtokba vehető. Az idő múlásából adódó hibák, mint festés, fa korlátok kezelése már esedékes, de a lakás és az épület statikailag, szerkezetileg jó állapotú! Erről egy állapotismertető szakértői vélemény készült, mely megtekinthető!
Pár perc sétával elérhető az uszoda, lángossütő, fagylaltozók, kiránduló útvonalak. Buszmegálló 50 méter, parkolni a villa 708 m2-es telkén lehet.

További információért keressen bizalommal! Hétvégén is fogadom hívását!

Irányár: 79.990.000 forint

Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet!
Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6524039


+36 30

Ingatlannet kód: NET6524039


Az általad megtekintett eladó soproni téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 143 m². További jellemzői: az építés éve 1905. A téglalakás ára 79,99 millió Ft, négyzetméter ára 559 371 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 38%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Kovács Levente hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6524039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.