star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 96 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

82,2 millió Ft

Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 96 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged, Újszeged

  • 96m²


Ár:

82 200 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2010
Emelet
2.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Szeged Újszeged városrészében , a Fülemüle utcában eladó, egy 2010 -ben épült, második emeleti, összesen 96 négyzetméter- es élettérrel rendelkező, nappali plusz három szobás, tégla építésű lakás, amelyhez egy kellemes méretű 14,5 négyzetméteres loggia is jár.
Az ingatlan tehermentes azonnal átvehető.
A ház liftes és rendkívül kulturált lakóközösséggel rendelkezik.
A ház délnyugati fekvésű, napfényes ingatlan.
Az ingatlan fűtésről gáz - cirkó (padló és radiátoros) fűtés, hűtéséről klíma gondoskodik.
Az ingatlant műszakilag, és esztétikailag kiváló állapotban, a lakás 3 fázissal ellátott, és a fürdőben tusoló és kád is megtalálható.
Az ingatlanhoz kötelezően megvásárolandó 2 darab garázs (19 nm-es), és 3 darab kocsibeálló is.
Ideális választás családok számára is, illetve az épület frekventált elhelyezkedése miatt akár befektetésre is ajánlott.
Helységei:
- 3 szoba
- nappali
- közlekedő
- fürdő
- wc
- kamra
- gardrób
- loggia
A környék infrastruktúrája tökéletes, és buszmegálló, boltok, 1 percnyire az ingatlanról. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, prémium anyagok, redőnyözött, udvari gépjárműbeálló lehetőség, zöld övezet, erkély, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, napvédő rolók, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Újszeged, Szeged Újszeged, Fülemüle utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6370772


+36 70

Ingatlannet kód: NET6370772


Az általad megtekintett eladó Szeged, Újszegedi (Szeged Újszeged, Fülemüle utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 96 m². További jellemzői: az építés éve 2010, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 82,2 millió Ft, négyzetméter ára 856 250 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Kókai Ferenc referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6370772. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Újszeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.