star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 104 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

79,9 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 104 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár, Öreghegy

  • 104m²


Ár:

79 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2004
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérvár Öreghegy városrész központi részén található ez a kiváló állapotú, 100 m² lakóterű, belső szintes tégla lakás. Az ingatlan csendes utcai fekvéssel rendelkezik, mert az épület udvara gyönyörűen parkosított és a lakás fedett terasza is zöld övezetre néz. Az ingatlan a csendes fekvés ellenére jó közlekedési lehetőséggel büszkélkedhet.

A lakótér két jó méretű hálószobából, egy nappaliból, egy fürdőszobából, egy tágas előtérből és egy külön wc-ből áll. Az ingatlan prémium anyagokból készült, külső hőszigetelést kapott, elektromos redőnyökkel felszerelt, padlófűtéses, amerikai konyhás és klímaberendezéssel is ellátott.

A fedett teraszon kívül még egy saját tároló is praktikussá teszi az ingatlan használatát, hiszen a kényelmen túl a tárolási lehetőség is nagyon fontos. Ha garázsra is szüksége van, akkor a mélygarázsban opcionálisan teremgarázs hely vásárolható. Az egész ingatlan alacsony fenntartással üzemel, gyönyörű környezetben helyezkedik el és kialakításának köszönhetően biztosan jól fogja itt magát érezni.

Hívjon, kérjen időpontot és tekintse meg személyesen! alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, külön fürdő és wc, prémium anyagok, terasz, erkély, padlófűtés, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, saját tároló, garázs lehetőség
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Öreghegy, Székesfehérvár Öreghegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6547166


+36 70

Ingatlannet kód: NET6547166


Az általad megtekintett eladó Székesfehérvár, Öreghegyi (Székesfehérvár Öreghegy) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 104 m². További jellemzői: az építés éve 2004, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 79,9 millió Ft, négyzetméter ára 768 269 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6547166. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár, Öreghegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.