star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szentendre

  • 72 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó lakás Szentendre

  • 72 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szentendre

  • 72m²


Ár:

49 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1988
Emelet
1.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

ELADÓ EGY FRISSEN FELÚJÍTOTT LAKÁS ---

Szentendre központ-közeli részén, jó közlekedéssel, három lakásos családi házban, melyhez 106 m2 Bejáró/udvar/terasz tartozik, eladó egy hibátlan, második (tetőtér) emeleti, világos, 2 szoba, amerikai konyhás nappali, fürdő/zuhanyzó-wc, méretes tároló/gardrób, kiváló rezsi költségekkel és az említett saját telek résszel (min. 2 db autó beállós) bíró 72 m2 -es tetőtéri lakás, jó 64 m2 -nyi hasznos térrel.

A jól szigetelt és nem meredek tető (fal, ill. plafon) dőlése 85-90 cm magasságban kezdődik, így a belső terek természetes komfort érzetet adnak, s a maradék helyek praktikus kihasználásával került kialakításra pl. a gardrób, ill. tározó, -- 4,2 m hosszú beépített a szekrény, amiben akasztós illetve polcos rész is került kialakításra (mindent elnyel)

Fűtése és a meleg-víz ellátás a kitűnő hatékonyságú cirkó által biztosított, egy család átlagos fogyasztása mellett a teljes rezsi költség (villany, gáz, víz, szemét-szállítási díj, nagy sebességű internet + tv, -- együtt) sem volt (az energia árak drasztikus emelkedése előtt!) több 25-30 ezer ft -nál, még a téli hónapokban sem. (!)

A lakás alatt az udvar részen óriási ( kb. 35-40 m2) fedett terasz, kiülővel, annak végében pici, de homokozó, vagy mini konyhakert kialakítására alkalmas (20-25 m2) kertecske, - jelenleg mini díszkert a sarokban, és faforgáccsal felszórt/védett talaj, valamint kialakított sütögető.
Az utcai bejárattól a teraszig legalább 2 autónak van parkolásra hely a kapun belül, de a ház közelében is meg lehet állni az utcán.

Az orvosi rendelő, a piac néhány perc, a HÉV és busz pályaudvar gyalogosan 1 km, távolság, úgy mint üzletek, óvoda, iskola stb. is található a közelben.
A lakás lakott, a képeken látható bútorzat - az íróasztal kivételével, - benne foglaltatik az árban.

IrányÁR -- 49,5 millió ft,

További információkért, vagy megtekintési szándékával hívja a hirdetőt!

Nagy Z. Nándor

A beltér:

-- leírás a Megjegyzés rovatban --

A környékről:

-- leírás a Megjegyzés rovatban --


Elhelyezkedés

Szentendre


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6459628


Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6459628

Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Diverse Tanácsadói Bt

Diverse Tanácsadói Bt

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó szentendrei téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 72 m². További jellemzői: az építés éve 1988, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 687 500 Ft, ami a szentendrei átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Diverse Tanácsadói Bt hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459628. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szentendre ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.