star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 70 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

49,5 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 70 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós, Lakihegy

  • 70m²


Ár:

49 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2006
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

KIZÁRÓLAG IRODÁNK KÍNÁLATÁBAN!!!

A beltér:

ELADÓ Szigetszentmiklós frekventált városrészén LAKIHEGYEN, 2006-ban épült / tégla építésű + 6cm dryvit / belső kétszintes 70 m2 , nappali+3 hálószobás / a szobák külön nyílnak / jó állapotú társasházi öröklakás. Az ingatlan a két szintes társasház első emeletén helyezkedik el. Az alsó 50m2 lakótérben található az amerikai konyhás nappali, kádas megoldású fürdőszoba és két hálószoba. A beépített tetőtérben jelenleg két helyiség került kialakításra egy gipszkarton fal segítségével. / Ez bármikor átalakítható az új tulajdonos igényeihez. / A külső nyílászárók műanyag termo üvegesek, alumínium redőnyökkel és szúnyoghálóval felszereltek, a belső nyílászárók pedig fa alapanyagúak. A meleget és a meleg vizet kombi cirkó biztosítja. Az ingatlanhoz saját helyrajzi számmal rendelkező kertrész illetve kocsibeálló tartozik ez 50m2.

A környékről:

Ez a kiváló állapotú lakás séta távolságra található a buszmegállótól /2 perc/ és mindössze 300 méterre az M0 felhajtótól. Budapest mindössze 15 perc alatt elérhető. Ideális otthon fiatal pároknak több gyermekkel, és mindenkinek aki Budapest vonzás körzetében szeretné elképzelni az új otthonát. A lakás modern és jól karbantartott, kényelmes életteret kínál akár több tagú családnak is. Az ingatlan közelében találhatóak bevásárlási lehetőségek / ALDI, AUCHAN / óvoda , orvosi rendelő és számos szolgáltató.
Amennyiben felkeltettem az érdeklődését, kérem hívjon akár hétvégén is ,hogy meg tudjam mutatni ezt a remek lehetőséget.


Helyiségek

Amerikai konyha
22m²
Szoba
12m²
Szoba
12m²
Szoba
20m²
Fürdőszoba
4m²

Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós, Lakihegy, Szilvás utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639573


Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 20

Ingatlannet kód: NET6639573

Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Homeland Ingatlan Centrum

Homeland Ingatlan Centrum

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szigetszentmiklós, lakihegyi (Szilvás utca) téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 70 m². További jellemzői: az építés éve 2006, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: udvarban. A téglalakás ára 49,5 millió Ft, négyzetméter ára 707 143 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Homeland Ingatlan Centrum hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639573. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós, Lakihegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.