star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 61 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

31,9 millió Ft

Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 61 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Szigetszentmiklós

  • 61m²


Ár:

31 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1980
Emelet
4.
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
távfűtés
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szigetszentmiklóson a Szent Miklós lakótelepen eladó egy 4. emeleti , 61 nm-es, 2+ félszobás, erkélyes, átlagos állapotú felső szinten lévő panel lakás.
Külső nyílászárók műanyag szerkezetűek, redőnnyel felszerelve, melyek 2011-ben lettek cserélve. Padlóburkolatok kerámialap és laminált parketta. Kerámialap a konyhában és az előszobában 3 éve lett cserélve. Az erkélyen gyermek biztos rács van, illetve állatok, cica, kutya tartására is alkalmas.
A lakás fűtését és meleg víz szolgáltatását távhő biztosítja. Hálószobában hűtő-fűtő klíma biztosítja a komfort érzetet.
A konyhabútor és beépített gardrob és a nappali bútor is a vételár része. Az inverteres klíma garanciális.
A közelben, iskola, óvoda, bölcsőde, háziorvosi rendelő, posta, Spar található.
H6-os HÉV állomás, busz megálló gyalog 10 perc.
A társasház anyagi helyzete rendezett.
Az ingatlan per és tehermentes.
Megtekintés rugalmas időpontban, akár hétvégén is.
I.Ár.: 31, 9 M Ft.-


Elhelyezkedés

Szigetszentmiklós


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6566569


+36 70

Ingatlannet kód: NET6566569


Az általad megtekintett eladó szigetszentmiklósi panellakás 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 61 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fűtés típusa távfűtés. A panellakás ára 31,9 millió Ft, négyzetméter ára 522 951 Ft, ami a szigetszentmiklósi átlaghoz képest 19%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Madarász Erzsébet referens a Kertesy Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6566569. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szigetszentmiklós ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.