star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 69 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

59,9 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 69 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 69m²


Ár:

59 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
új építésű
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínálja a Szolnok belvárosának központjában, közvetlenül a Tisza-híd szomszédságában, a Szapáry úton  található társasház második emeletén kettő szobás, polgári stílusú, 69 m2-es lakást.Az eladó szolnoki lakás jellemzői:- a lakás Szolnok belváros részén található, - az eladó lakás második emeleti, 69 m2-es- K-Ny tájolású, napfényes, világos - a belmagasság a polgári jellegnek köszönhetően 3,25 m- rendelkezésre álló helyiségek: előtér,  2 szoba, konyha/ étkező, fürdőszoba/WC- egyedi gázkonvektoros fűtésű- a lakásban műanyag nyílászárók találhatók, a helyiségek szőnyegpadlós, a fürdő és a konyha járólapos- fizetős parkolásra a ház előtt van lehetőségAmennyiben a  155805464-esingatlan felkeltette érdeklődését, kérem, hívjon bizalommal. /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljeskörű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése.CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Előszoba
5m²
Konyha
18m²
Szoba
17m²
Szoba
27m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6603111


+36 20

Ingatlannet kód: NET6603111


Az általad megtekintett eladó Szolnok, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 69 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 59,9 millió Ft, négyzetméter ára 868 116 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 45%-kal magasabb. Az ingatlant Szabó Zita referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6603111. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.