star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 54 m²

    alapterület

Vételár:

21,5 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 54 m² alapterület

  • Eladó lakás Szolnok, Belváros

  • 54m²


Ár:

21 500 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
10. felett
Ingatlan állapota
jó állapotú
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szolnokon a Jubileum tér 5 szám alatti 24 emeletes toronyház 19 emeletén eladó egy örök panorámás 2 szobás 54 m2-es összkomfortos csúszó zsalus lakás. A szobák padlóját padlószőnyeg, míg a többi helységét kerámia járólap borítja. A lakás nyílászárói még nem lettek kicserélve. Eredeti egyesített szárnyú ablakok vannak beépítve, amik jó állapotúak és jó záródnak. A házban három lift működik, melyből egy teher lift.

A ház központi elhelyezkedésének köszönhetően minden infrastuktúra néhány percen belül gyalogosan elérhető. 

A lakás előzetes időpont egyeztetést követően tekinthető meg. Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is. 


Elhelyezkedés

Szolnok, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6648773


+36 70

Ingatlannet kód: NET6648773


A panellakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 54 m². A panellakás ára 21,5 millió Ft, négyzetméter ára 398 148 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Fejes Pál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6648773. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.