star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős

  • 48 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 1 879 m²

    telek

Vételár:

17,3 millió Ft

Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős

  • 48 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 1 879 m² telek

  • Eladó lakás Szolnok, Szandaszőlős

  • 48m²


Ár:

17 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1996
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlan Iroda megvételre kínál egy 48 m2 házat Szolnokon, a Stromfeld Aurél utcában. Az ingatlan 1879 m2 füves, részben fásított területen fekszik.További építési lehetőség adott.- A téglából épült ház alápincézett, a száraz pincében műhely található.- A nyílászárók fából készültek, a tetőt hullámpala fedi.- Kettő egész szoba mellett kis konyha, fürdőszoba, kamra található.- A házba az előtte található teraszon keresztül lehet bejutni.- A fűtést gázkazán biztosítja.- A nagyméretű ingatlanon házi állatok tarthatók.Amennyiben a CASANETWORK SZOLNOKI IRODÁJA által kínált ház, vagy bármely, a kínálatunkban található INGATLAN felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek /Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatan értékbecslés, energiai tanúsítvány készítése.CASANETWORK - Ingatlanban otthon vagyunk! 


Helyiségek

Fürdőszoba
4.9m²
Kamra
5.3m²
Konyha
5.5m²
Szoba
14.1m²
Szoba
18.3m²

Elhelyezkedés

Szolnok, Szandaszőlős


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6528117


+36 20

Ingatlannet kód: NET6528117


Az általad megtekintett eladó Szolnok, szandaszőlősi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 48 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 879 m². További jellemzői: az építés éve 1996, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 17,3 millió Ft, négyzetméter ára 360 417 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 23%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Libárdi Géza referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6528117. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok, Szandaszőlős ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.