star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 63 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 63 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 63m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1850
Szobák száma
2
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Szombathely belvárosában a Fő tér sarkán található ez az érdekes elrendezésű lakás. A lakáson belül két szint található, egyik az élettér, másikon konyha, fürdőszoba került elhelyezésre. Ablaka egy szépen felújított utcára néz, melynek járdája díszburkolattal borított. Nappalija világos, nagy teret biztosít a napi tevékenységekhez. Bátran ajánlom azoknak, akik kedvelik a nyüzsgő életet, jól érzik magukat a jelentős ünnepekhez kapcsolódó forgatagokban.

Hitelre van szüksége?
Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat Kollégáinktól!

lakás Szombathely
belvárosi lakás Szombathely
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: van.


Helyiségek

Közlekedő
12m²
Kamra
2m²
Fürdőszoba
5m²
Konyha
14m²
Szoba
7.5m²
Nappali
22.5m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6312291


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6312291

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 63 m². További jellemzői: az építés éve 1850, a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 555 556 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Rába László referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6312291. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.