star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

86,73 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 85m²


Ár:

86 730 250 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2024
Szobák száma
4
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

Eladó Szombathelyen egy 85 nm-es, nappali + 4 szobás, első emeleti, új építésű téglalakás 3 db terasszal.
Az egyedi kialakítású, kétszintes ingatlan gyakorlatilag két külön lakrészt tartalmaz.
Az alsó szinten találunk egy nappali + 2 szobás lakást, 2 külön terasszal, innen közelíthető meg a tetőtéri kis lakrész, amelyben két szobát, egy zuhanyzót WC-vel alakítottak ki, valamint tartozik hozzá még egy terasz is.
A Belvárostól pár lépésre, családi házas övezetben elterülő 542 nm-es telken, három szinten, 6 lakás kerül kialakításra, különböző méretben ( 35-85 nm ).
A kiváló referenciákkal és jelentős tapasztalattal rendelkező, megbízható és korrekt kivitelező, a kialakításnál a legmodernebb műszaki megoldásokat alkalmazza. Ez 15 cm-es homlokzati szigetelést, monolit betonfödémet, három rétegű műanyag nyílászárókat foglal magába, melyek redőnnyel felszereltek, a padlófűtést hőszivattyú biztosítja H-tarifával, egyedi hőmennyiségmérővel, a nappaliban split-klíma kerül felszerelésre. A hideg-és melegburkolatok, szaniterek, belső ajtók egyedi igény szerint választhatók, a műszaki tartalom a jogszabályok és a józan ész határain belül szabadon változtathatók.
A lakópark a teljes tereprendezés után kerül átadásra, távirányítású sorompóval, kaputelefonnal. Az építkezést végig figyelemmel kísérheti, a tervrajzon módosításokat lehet eszközölni, a hatályos jogi keretek között minden változtatás végrehajtható. Opcionálisan fedett, vagy nyitott kocsibeálló vásárolható.
Rugalmas fizetési ütemezés, hitel-és CSOK ügyintézés.

Költözés: 2024.07.31

Vételár: 86,73 MFt.

Hitelre van szüksége? Az Otthon Centrum az ország egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb hitelközvetítőjeként, teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére!
Kérje személyre szabott ajánlatunkat kollégáinktól!
Villanyáram: van.
Vízellátás: van.
Csatornázás: van.
Gázellátás: nincs.


Helyiségek

Terasz
4m²
Terasz
6m²
Terasz
10m²
Fürdőszoba
3m²
Közlekedő
2m²
Előszoba
3m²
Wc
2m²
Fürdőszoba
4m²
Konyha
10m²
Szoba
10m²
Szoba
8m²
Szoba
10m²
Szoba
14m²
Nappali
17m²

Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574115


Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6574115

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u.

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A téglalakás ára 86,73 millió Ft, négyzetméter ára 1 020 356 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 29%-kal magasabb. Az ingatlant Derecskei Csaba referens az Otthon Centrum - Szombathely - Rákóczi F. u. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6574115. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.