star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 125 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

53,99 millió Ft

Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 125 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szombathely, Belváros

  • 125m²


Ár:

53 999 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
4
Fűtés
konvektor
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Eladó egy 125 négyzetméteres, erkélyes lakás a szombathelyi belvárosban. Az ingatlan az első emeleten helyezkedik el, egy 6 lakásos társasházban. A lakás három és fél szobával rendelkezik, így bőséges helyet biztosít a család minden tagjának.

A lakás tágas és világos tereket kínál, ahol mindenki megtalálhatja a saját privát kuckóját. Bár a lakás felújításra szorul, az eredeti polgári stílus és jelleg megőrzése lehetőséget ad az új tulajdonosnak, hogy saját ízlése szerint alakítsa ki az otthonát. A galériázás is lehetséges, ami még több helyet biztosít a kreatív és praktikus lakberendezéshez.

A fűtést gázkonvektorok és egy Héra égős cserépkályha biztosítják. Tartozik hozzá továbbá egy pince és egy padlástér is, amelyek kiválóan alkalmasak tárolásra.

Az ingatlan azonnal költözhető, így Önnek nem kell várnia a beköltözéssel. A belvárosi elhelyezkedés pedig minden szolgáltatást és kényelmet biztosít, amire szüksége lehet. Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtekinthesse ezt a szép és potenciával teli lakást Szombathely szívében.

 


Elhelyezkedés

Szombathely, Belváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594833


Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6594833

Savaria Home Ingatlan Iroda

Savaria Home Ingatlan Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Szombathely, belvárosi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 125 m². További jellemzői: a fűtés típusa konvektor. A téglalakás ára 53,99 millió Ft, négyzetméter ára 431 992 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 39%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Herczeg András referens a Savaria Home Ingatlan Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6594833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.