star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szombathely

  • 99 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

74,9 millió Ft

Eladó lakás Szombathely

  • 99 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szombathely

  • 99m²


Ár:

74 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Emelet
1.
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

TÁGAS LAKÁS/IRODA GARÁZZSAL, KERTKAPCSOLATTAL ELEGÁNS KÖRNYÉKEN!
Szombathely kedvelt, zöldövezeti részén, az Emlékmű/ Jókai Park környékén, polgári villák ölelésében kínálunk eladásra egy nappali + 3 szobás, 99 nm-es, igényesen felújított lakást/irodát.
Az ingatlan egy kétszintes, kétlakásos társasház első emeletén helyezkedik el, külön bejárattal az udvar felől.
A társasházhoz összesen 623 nm-es telek tartozik.Jelenleg irodaként funkcionál, de minimális ráfordítással ( konyhabútor beépítése, esetleg belső falak mozgatása) egy szép lakás varázsolható belőle.
Az ingatlant 6 éve újították fel:
- villamoshálózat cseréje
- vízhálózat cseréje
- fűtéskorszerűsítés ( kondenzációs gázkazán/ radiátoros hőleadással)
- 3 db klíma beépítése- nyílászárók cseréje ( hőszigetelt műanyag ablakok és bejárati ajtó, beltéri ajtók)
- burkolatok cseréje (magas minőségű fa parketta és igényes hideg burkolatok beépítése)
- új, zuhanyzós fürdő és wc kialakítása
A lakáshoz tartozik még egy garázs, egy kb.100 nm saját udvar/kertrész, valamint a ház alatt található pince fele része ( 25 nm).
Ezt az ingatlant, kertbarát családoknak ajánlom, de tökéletes megoldás lehet akár vállalkozásra, irodának (pl. könyvelő, ügyvéd), orvosi magánpraxisnak is.
Várható birtokba adás: 2024.nyár
További információkért és megtekintésért kérem hívjon vagy írjon e-mailt!És ne feledje, vevőinknek minden szolgáltatásunk INGYENES!

Referencia szám: LK011931


Elhelyezkedés

Szombathely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6592382


+36 30

Ingatlannet kód: NET6592382


Az általad megtekintett eladó szombathelyi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 99 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. A téglalakás ára 74,9 millió Ft, négyzetméter ára 756 566 Ft, ami a szombathelyi átlaghoz képest 5%-kal magasabb. Az ingatlant Horváth Alíz referens a Duna House Szombathely irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6592382. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szombathely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.