star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 114 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

329 millió Ft

Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 114 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Budapest, V. kerület, Belváros

  • 114m²


Ár:

329 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1940
Emelet
3.
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
házközponti egyedi mérővel
Lift
van

Az ingatlanról:

Hivatkozási szám: IHL-G-484
ELADÓ a patináns belvárosi Váci utcában egy teljeskörűen felújított és kompletten berendezett luxuslakás.

A bauhaus stílusú sarok házban, zárt lépcsőházból juthatunk a lakásba, melynek ablakai a Váci utcára néznek.

A nappaliból egy 4 nm-es erkély nyílik, amely szintén a Váci utcára néz. A valóságban 115 nm-es a tulajdoni lap szerint 100 nm-es lakás egy tágas amerikai-konyhás nappaliból áll, 3 db különnyíló nagy méretű hálószobából melyekhez 2 fürdőszoba lett kialakítva a hálók mellett.
Fűtése házközponti, energiatakarékos a közös költség fűtéssel együtt csak 42 ezer ft. A lakás klimatizált.
Az ár a TELJES BERENDEZÉST ( 19 db beépített szekrény..) is TARTALMAZZA!

Ajánlom befektetésnek ezt a minőségi kivitelezésű és príma lokációjú ingatlant illetve otthonnak kíválló élettért biztosít a belvárosi életérzésért rajongóknak!

Várom megtisztelő hívását, akár hétvégén is!

TELJES KÍNÁLATUNKAT TERÜLETENKÉNT BŐVEBB INFORMÁCIÓKKAL SZEMÉLYRE SZABVA SPECIFIKUSAN A LENTI LINKEN TÁJÉKOZÓDHAT. KERESSEN MINKET PROFILUNKON:
https://ingatlanhazlakas.hu


Elhelyezkedés

Budapest, V. kerület, Belváros, Nyáry Pál utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6260124


Az általad megtekintett eladó Budapest, V. kerület, belvárosi (Nyáry Pál utca) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 114 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa házközponti egyedi mérővel. A téglalakás ára 329 millió Ft, négyzetméter ára 2 885 965 Ft, ami a Budapest, V. kerületi átlaghoz képest 41%-kal magasabb. Az ingatlant Bajzik Gábor referens az Ingatlan-Ház-Lakás irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6260124. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, V. kerület, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.